![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Здраво,
Плеасе беар уитх ме за ћаскање веома нови у овим и нисте сигурни да ли ИМ чак иу право плаце.мы ПЦ навика покрените га нема моћ ће да га уопште и Иве доказала своју не моћ суппы.Аре ли осигурачи који би евентуално има цвијет или које су потенцијални проблеми могући. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Покушајте постинг то у Генерал Хардуаре форума, јер то је само за Интродуцтионс м8
|
|||
|
|||
|
Преселио у Генерал Хардуаре.
|
|
|
|||
|
|||
|
Објасни мало шта си покушао тако далеко ... тј колико си показао да није напајање?
|
|
|
|||
|
|||
|
Имала сам напајање јединица ми да знам ради ок, а ја да спојени на мој ПЦ и даље имала ништа
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
проверити на / у пребацити:) то оболи б унплугед изван матичне плоче
|
|||
|
|||
|
Бок Давегбх
Од свој пост Схватамо имате инсталиран овај псу?, Маинс је он?, Многи ПСУс имати прекидач смјештен на својим спољним лица, од 20 или 24 пински поуер конектор чврсто прикључен на матична плоча?, Јесте ли уклоните све компоненте инсталирате псу, па ако сте их исправно реинсталлед - вредан чек, кад све је на струју снаге и ти почети бавити да ли ви видите никакве ЛЕДс светло на предњој страни рачунара? било који покрет у хладјење обожаватељи, Ваша матична плоча ЛЕДс имате?. На рачунару имате инсталиран овај псу да је то било пре него сте потпуно радно инсталирали псу, а ако вам не смета ми молба зашто сте променили псу, жао толико питања али ми морамо знати шта се дешава па помоћ може се понудити
|
|
|
|||
|
|||
|
Звучи као мртав матичној плочи ако псу је дефинитивно ради.
|
|
|
|||
|
|||
|
тхнкс за ур одговорима момци им сигурни у могу рећи да им је нов рачунање, али им покушавате научити, што није лако у моје аге.Тхе псу био ми је рачунарски техничар сервис који ми уверени да је то ок.Тхе моћ пребацити чини се да је повезан са мајком пансион реду и нема светла, и хајде нема покрета из фан.Цан и закључити да је мајка одбора је капут?
Давегбх |
|
|
|||
|
|||
|
Када се моћ, не вентилатора на псу покренути?
|