![]() |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Будь ласка, ведмідь зі мною їм дуже новий і не впевнені, що їм навіть у праві place.my PC звичаєм почала вона не має влада збирається її на всіх і Ive довів свою не в силах suppy.Are чи підривниками, які могли б підірвали або які потенційно можливі проблеми. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте помістити це в Генеральній обладнання форуму, як цей якраз для інтродукції M8
| |||
| |||
| Переїхав до основного обладнання. |
|
| |||
| |||
| Поясніть, трохи більше, що ви пробували до цих пір ... тобто як ви довели це джерело енергії? |
|
| |||
| |||
| У мене був блок живлення, даною мені, що я знаю робіт ОК, і я, що пов'язане з комп'ютером і досі нічого |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| перевірити до / з перемикача:) це кліщ B unpluged від материнської плати
| |||
| |||
| Привіт Davegbh З вашого посту я розумію, ви тільки що встановили це БП?, Електромережі ON?, Багато блоки живлення мають перемикача, розташованого на його зовнішню поверхню, 20 або 24-контактний роз'єм живлення підключений твердо до материнської плати?, Ви видаліть всі компоненти для установки блоку живлення, якщо це так ви їх правильно перевстановити - варто перевірити, коли всі мережі влади, і Ви почати займатися ви бачите світло світлодіодів на передній частині комп'ютера? будь-який рух в охолоджувальних вентиляторів, не вашій материнській платі є світлодіоди?. На вашому комп'ютері встановлений блок живлення для цього було повністю працює до установки блоку живлення, і якщо ви не бачите мене запитують, чому ви змінили ПГУ, жаль так багато питань, але ми повинні знати, що відбувається така допомога може бути запропонована |
|
| |||
| |||
| Звучить як мертвий материнських плат, якщо блок живлення, безумовно, працює. |
|
| |||
| |||
| Thnx за Ура хлопці відповіді їм впевнений U можу сказати їм дуже нової для обчислення, але їм намагаються дізнатися, що нелегко в моєму age.The PSU було дано мені по техніці комп'ютерної служби, які запевнили мене, що ok.The Вимикач живлення, як видається, пов'язане з О. К. порадою матері і не займуться і ні на чи є рух від fan.Can я складаю, що материнська плата є капут? Davegbh |
|
| |||
| |||
| При подачі харчування, робить вентилятор на ходу БП? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| У мене немає сил!? | DERYN | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 11 серпня 2009 05:54 |
| Комп'ютер не включається | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 3 | 4 травня 2009 10:25 |
| Скільки влади мені потрібно для мого комп'ютера? (БП)? | Жюль М | Справа & блоки живлення | 6 | 21 листопада 2008 09:47 |
| Скільки влади мені потрібен? | crazyguy | Справа & блоки живлення | 19 | 6 жовтня 2008 13:48 |
| USB Power | Eltocliousus | Генеральний обладнання чат | 5 | 23 травня 2008 11:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |