![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Бутона на захранването на моя кула е малко неуравновесен закъсняло - Първи остана и т.н., но не големи probs. То постепенно се влоши онзи ден & не звук съвсем точно започването. Синът ми иска да го отворите нагоре - най-вече за сортиране на бутона на захранването, а това реших да се отстранят някои от дебели слоеве на прах, които са натрупани. Когато се опитвате да рестартирате компютъра монитора остава празно освен посланието "НЕ видео вход". Не съм сигурен дали нарушена нещо като отстраняване на прах или нейните свързани с бутона на захранването (то сега има по-лошо не мога все още се превърне в сила, но трябва да се премахне властта гнездо от гърба на кулата, за да го включи) Всяко Помощ ще бъде много много оценявам като не съм улика, когато става дума за такива неща! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уверете се, че всички добавяне на карти са избута в техните
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Китара вход | ад | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 16-то Jan 2008 17:24 |
| Ало ... Аз бях се нуждаят от въвеждане. | redplane58 | Представете Yourself Тук | 6 | 16-то ноември 2007 07:15 |
| Нов компютър, имат нужда Входно | TheBeacon187 | Общи Хардуер Чат | 4 | 2ри септември 2007 13:58 |
| Привет! Знам, че нищо, когато става въпрос за компютри-Имам нужда от входа! | пухкави | Общи Софтуер Чат | 12 | 7 май 2007 г. 12:28 |
| Play PS2 с лаптоп с S-Video вход пристанище | SethuS | Общи Хардуер Чат | 6 | 10 Март 2007 11:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |