menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

No Video vstup

Reply

Thread Nástroje
Old 31. srpna 2007, 12:22
Nový člen skupiny

Default No Video vstup

Vypínací tlačítko na mém věž byla trochu temperamentní pozdě - aby neuvízly atd., ale žádné větší probs. To se postupně opět zhoršila onehdy & nebyl zvuk zcela vpravo na rozběhu. Můj syn chce otevřít ho - hlavně do jakési vypínací tlačítko, zatímco tak jsem se rozhodl odstranit některé z tlusté vrstvy prachu, nahromaděných. Při pokusu o restartování počítače, monitoru zůstává prázdná, kromě zpráva "NO VIDEO INPUT". Nejste si jisti, jestli jsem něco narušen zatímco odstranění prachu nebo připojené k vypínače (Má teď mám horší, jak jsem ještě mohou obrátit na výkon, ale mají k odstranění zásuvky na zadní straně věže vypnout) Pomoci by bylo velmi ocenili, jak jsem neměla ponětí, když jde o takovou věc!
Old 31. srpna 2007, 15:07
Administrátor Skupina

Default No Video vstup

Ujistěte se, že všechny přidat na kartách jsou tlačena do svých
relevantní
sloty.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Guitar vstupní peklo Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 3 16. leden 2008 17:24
Dobrý den ... Jsem přišel potřebují vstupy. redplane58 Představte Yourself Zde 6 16. listopadu 2007 07:15
Nový počítač Potřebujete Vstup TheBeacon187 Obecné Hardware Chat 4 2. Září 2007 13:58
Ahoj! Vím, že nic, co se týče počítačů, potřebujete-I vstup! načechraný Obecné Software Chat 12 7. května 2007 12:28
Play PS2 s notebookem pomocí s-video vstup portu SethuS Obecné Hardware Chat 6 10. března 2007 11:09
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.