![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vypínací tlačítko na mém věž byla trochu temperamentní pozdě - aby neuvízly atd., ale žádné větší probs. To se postupně opět zhoršila onehdy & nebyl zvuk zcela vpravo na rozběhu. Můj syn chce otevřít ho - hlavně do jakési vypínací tlačítko, zatímco tak jsem se rozhodl odstranit některé z tlusté vrstvy prachu, nahromaděných. Při pokusu o restartování počítače, monitoru zůstává prázdná, kromě zpráva "NO VIDEO INPUT". Nejste si jisti, jestli jsem něco narušen zatímco odstranění prachu nebo připojené k vypínače (Má teď mám horší, jak jsem ještě mohou obrátit na výkon, ale mají k odstranění zásuvky na zadní straně věže vypnout) Pomoci by bylo velmi ocenili, jak jsem neměla ponětí, když jde o takovou věc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ujistěte se, že všechny přidat na kartách jsou tlačena do svých
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Guitar vstupní | peklo | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 16. leden 2008 17:24 |
| Dobrý den ... Jsem přišel potřebují vstupy. | redplane58 | Představte Yourself Zde | 6 | 16. listopadu 2007 07:15 |
| Nový počítač Potřebujete Vstup | TheBeacon187 | Obecné Hardware Chat | 4 | 2. Září 2007 13:58 |
| Ahoj! Vím, že nic, co se týče počítačů, potřebujete-I vstup! | načechraný | Obecné Software Chat | 12 | 7. května 2007 12:28 |
| Play PS2 s notebookem pomocí s-video vstup portu | SethuS | Obecné Hardware Chat | 6 | 10. března 2007 11:09 |
| Thread Nástroje | |
| |