manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Nema Video ulaz

Reply

Thread Tools
Old 31 kol 2007, 12:22
Novi član grupe

Default Nema Video ulaz

The power button na moj kula je malo temperamentan kasnih - uzimajući zaglavi itd, ali ne i glavni probs. Ono postupno dobio lošije neki dan i nije zvuk sasvim pravo na pokretanje. Moj sin htio da otvorite ga - uglavnom se razvrstati power tipku, a taj način JA odlučio je da uklonite neke od guste slojeve prašine koje je akumuliralo. Kada pokušava da ponovo pokrenete računalo monitor ostaje prazno osim poruka "NO VIDEO ULAZ". Niste sigurni da li se nešto uznemiren dok uklanjanjem prašine ili njegova povezana sa snagom tipku (to je sad dobio što je još gore kao što sam i dalje mogu okrenuti na vlast, ali moram maknuti utičnicu napajanja iz stražnje kule ga isključiti) Bilo koji pomoć bi bilo poštovati vrlo mnogo kao što sam ja ne trag kad je riječ o ovoj vrsti stvar!
Old 31 kol 2007, 15:07
Administrator Group

Default Nema Video ulaz

Provjerite da li sva dodaj na kartice su gurnula u svoje
relevantnim
utore.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Gitara unosa pakao Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 3 16 siječanj 2008 17:24
Hello ... Ja sam došao trebaju ulaz. redplane58 Uvesti Yourself Ovdje 6 16. studeni 2007 07:15
New Computer Need Input TheBeacon187 General Hardware Chat 4 2. Sep 2007 13:58
Zdravo! Ja ništa ne znate kada je riječ o računalima-Trebam unos! paperjast Općenito Software Chat 12 7. svibanj 2007 12:28
Igra PS2 s laptopa pomoću S-Video input port SethuS General Hardware Chat 6 10. ožujak 2007 11:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.