![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| The power button na moj kula je malo temperamentan kasnih - uzimajući zaglavi itd, ali ne i glavni probs. Ono postupno dobio lošije neki dan i nije zvuk sasvim pravo na pokretanje. Moj sin htio da otvorite ga - uglavnom se razvrstati power tipku, a taj način JA odlučio je da uklonite neke od guste slojeve prašine koje je akumuliralo. Kada pokušava da ponovo pokrenete računalo monitor ostaje prazno osim poruka "NO VIDEO ULAZ". Niste sigurni da li se nešto uznemiren dok uklanjanjem prašine ili njegova povezana sa snagom tipku (to je sad dobio što je još gore kao što sam i dalje mogu okrenuti na vlast, ali moram maknuti utičnicu napajanja iz stražnje kule ga isključiti) Bilo koji pomoć bi bilo poštovati vrlo mnogo kao što sam ja ne trag kad je riječ o ovoj vrsti stvar! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Provjerite da li sva dodaj na kartice su gurnula u svoje
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gitara unosa | pakao | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 16 siječanj 2008 17:24 |
| Hello ... Ja sam došao trebaju ulaz. | redplane58 | Uvesti Yourself Ovdje | 6 | 16. studeni 2007 07:15 |
| New Computer Need Input | TheBeacon187 | General Hardware Chat | 4 | 2. Sep 2007 13:58 |
| Zdravo! Ja ništa ne znate kada je riječ o računalima-Trebam unos! | paperjast | Općenito Software Chat | 12 | 7. svibanj 2007 12:28 |
| Igra PS2 s laptopa pomoću S-Video input port | SethuS | General Hardware Chat | 6 | 10. ožujak 2007 11:09 |
| Thread Tools | |
| |