kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Nincs Video bemenet

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 31 2007, 12:22
Új tag Csoport

Default Nincs Video bemenet

A hatalom gombra torony én már egy kicsit temperamentumos késői - Egyre beragadt stb, de nem jelentős probs. Fokozatosan romlott a minap és nem elég megbízható jobbra indulását. A fiam akart nyitott ki - elsősorban a hatalom egyfajta gombot, amíg erre úgy döntöttem, hogy távolítsa el néhány, a vastag rétegben a por, ami felgyülemlett. Amikor megpróbál újra a számítógépet a monitor továbbra is üres, kivéve az üzenet "NO VIDEO INPUT". Nem biztos benne, ha valami zavar, miközben eltávolítja a port, vagy csatlakozik a hatalom gomb (Most van rosszabb, mint én is kapcsolja a készüléket, de még eltávolítani a hálózati csatlakozó a hátulján, a torony, hogy kapcsolja ki) Minden segítséget nagyon nagyra értékeltük, mivel már nem nyom, amikor ez a fajta dolog!
Old Augusztus 31 2007, 15:07
Administrator Group

Default Nincs Video bemenet

Győződjön meg róla, hogy minden hozzátoldjunk kártyák nyomta be
releváns
résidőket.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Gitár bemenet pokol Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 3 16. január 2008 17:24
Hello ... Azért jöttem igénylő bemenet. redplane58 Itt mutasd meg magadat 6 16. november 2007 07:15
Új számítógép, Need Bemeneti TheBeacon187 Általános fémáru Chat 4 2. Szeptember 2007 13:58
Helló! Nem tudok semmit, amikor a számítógép-I bemenet szükséges! bolyhos General Chat szoftver 12 7. május 2007 12:28
Play PS2 laptop használatával S-Video bemeneti port SethuS Általános fémáru Chat 6 10. március 2007 11:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.