![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A hatalom gombra torony én már egy kicsit temperamentumos késői - Egyre beragadt stb, de nem jelentős probs. Fokozatosan romlott a minap és nem elég megbízható jobbra indulását. A fiam akart nyitott ki - elsősorban a hatalom egyfajta gombot, amíg erre úgy döntöttem, hogy távolítsa el néhány, a vastag rétegben a por, ami felgyülemlett. Amikor megpróbál újra a számítógépet a monitor továbbra is üres, kivéve az üzenet "NO VIDEO INPUT". Nem biztos benne, ha valami zavar, miközben eltávolítja a port, vagy csatlakozik a hatalom gomb (Most van rosszabb, mint én is kapcsolja a készüléket, de még eltávolítani a hálózati csatlakozó a hátulján, a torony, hogy kapcsolja ki) Minden segítséget nagyon nagyra értékeltük, mivel már nem nyom, amikor ez a fajta dolog! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Győződjön meg róla, hogy minden hozzátoldjunk kártyák nyomta be
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Gitár bemenet | pokol | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 16. január 2008 17:24 |
| Hello ... Azért jöttem igénylő bemenet. | redplane58 | Itt mutasd meg magadat | 6 | 16. november 2007 07:15 |
| Új számítógép, Need Bemeneti | TheBeacon187 | Általános fémáru Chat | 4 | 2. Szeptember 2007 13:58 |
| Helló! Nem tudok semmit, amikor a számítógép-I bemenet szükséges! | bolyhos | General Chat szoftver | 12 | 7. május 2007 12:28 |
| Play PS2 laptop használatával S-Video bemeneti port | SethuS | Általános fémáru Chat | 6 | 10. március 2007 11:09 |
| Téma eszközök | |
| |