![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Maitinimo mygtuką ant mano bokštas buvo šiek tiek temperamento pavėluotai - Utknięcie ir tt, bet ne pagrindinis probs. Jis palaipsniui pablogėjo antrą parą ir neturėjo garso gana teisę pradėti kurti. Mano sūnus norėjo atidaryti jį aukštyn - daugiausia Rūšiuoti maitinimo mygtuką, o tai daryti aš nutariau pašalinti kai storas sluoksnis dulkių, kad buvo sukauptos. Bandant paleisti kompiuterio vaizduoklis yra tuščias, išskyrus pranešimą "NE Video Input". Nesate tikras, ar aš ką nors sutrikdyti pašalinti dulkių, ar jo prijungtas prie maitinimo mygtuką (ji dabar pablogėjo, kaip aš galiu dar savo ruožtu įtaką, tačiau kurių pašalinti elektros lizdas nuo bokšto Atgal į jį išjungti) Any help būtų labai gerai vertinama, kaip aš ne raktas, kai kalbama apie šį dalyką rūšiuoti! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įsitikinkite, kad visi įtraukti į korteles yra stumiamos į jų
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Gitaros pirkimo | pragaras | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | 16 sausis 2008 17:24 |
| Hello ... Aš atėjo kuriuos reikia įvesti. | redplane58 | Introduce yourself here | 6 | Lapkritis 16, 2007 07:15 |
| Naujas kompiuteris, reikia Input | TheBeacon187 | General Hardware Chat | 4 | 2 rugsėjis 2007 13:58 |
| Labas! Aš nieko nežinau, kai kalbama apie kompiuterius man reikia įvesti! | purus | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 12 | 7 gegužė 2007 12:28 |
| Žaisti PS2 su nešiojamas naudojant S-Video įėjimas uostas | SethuS | General Hardware Chat | 6 | Kovas 10, 2007 11:09 |
| Temos įrankiai | |
| |