mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Nr Video Input

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 31, 2007, 12:22
Naujas Narys

Default Nr Video Input

Maitinimo mygtuką ant mano bokštas buvo šiek tiek temperamento pavėluotai - Utknięcie ir tt, bet ne pagrindinis probs. Jis palaipsniui pablogėjo antrą parą ir neturėjo garso gana teisę pradėti kurti. Mano sūnus norėjo atidaryti jį aukštyn - daugiausia Rūšiuoti maitinimo mygtuką, o tai daryti aš nutariau pašalinti kai storas sluoksnis dulkių, kad buvo sukauptos. Bandant paleisti kompiuterio vaizduoklis yra tuščias, išskyrus pranešimą "NE Video Input". Nesate tikras, ar aš ką nors sutrikdyti pašalinti dulkių, ar jo prijungtas prie maitinimo mygtuką (ji dabar pablogėjo, kaip aš galiu dar savo ruožtu įtaką, tačiau kurių pašalinti elektros lizdas nuo bokšto Atgal į jį išjungti) Any help būtų labai gerai vertinama, kaip aš ne raktas, kai kalbama apie šį dalyką rūšiuoti!
Old Rugpjūtis 31, 2007, 15:07
Administrator Grupė

Default Nr Video Input

Įsitikinkite, kad visi įtraukti į korteles yra stumiamos į jų
atitinkamas
Slots.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Gitaros pirkimo pragaras Sound, Speakers & MP3 Players 3 16 sausis 2008 17:24
Hello ... Aš atėjo kuriuos reikia įvesti. redplane58 Introduce yourself here 6 Lapkritis 16, 2007 07:15
Naujas kompiuteris, reikia Input TheBeacon187 General Hardware Chat 4 2 rugsėjis 2007 13:58
Labas! Aš nieko nežinau, kai kalbama apie kompiuterius man reikia įvesti! purus BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 12 7 gegužė 2007 12:28
Žaisti PS2 su nešiojamas naudojant S-Video įėjimas uostas SethuS General Hardware Chat 6 Kovas 10, 2007 11:09
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.