![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Кнопка живлення на мій башта була трохи темпераментний пізніше - застрягти і т.д., але не основним Probs. Поступово ставало гірше за інших & день не зовсім правильним по запуску. Мій син хотів, щоб відкрити його - в основному, для сортування кнопка живлення, при цьому я вирішила видалити деякі з товстого шару пилу, що накопичилася. При спробі перезавантажити комп'ютер монітора залишається порожнім, за винятком повідомлень "NO VIDEO INPUT". Чи не впевнений, якщо я щось порушується під час видалення пилу або пов'язані з кнопкою для включення (Це тепер стало гірше, коли я все ще можу включити харчування, але для видалення розетки із задньої частини башти, щоб перетворити його у вимкненому стані) Будь-яка допомога буде дуже цінується як у мене немає ключа, коли мова заходить про такі речі! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Переконайтеся, що всі надбудови на картах, відсувають на їх
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Гітарний вхід | пекло | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 16 січня 2008 17:24 |
| Привіт ... Я прийшов мають потребу в командах. | redplane58 | Тут Introduce Yourself | 6 | 16 листопада 2007 07:15 |
| Новий комп'ютер, Need Вхідний | TheBeacon187 | Генеральний обладнання чат | 4 | 2 вересня 2007 13:58 |
| Здравствуйте! Я нічого не знаю, коли мова йде про комп'ютери, я потребую внесок! | пухнастий | General Software чат | 12 | 7 травня 2007 12:28 |
| Грати PS2 з ноутбуком Використання S-Video, порт вводу | Сет | Генеральний обладнання чат | 6 | 10 березня 2007 11:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |