![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zdravím všechny
Můj bratr má trochu problémy s jeho HP Pavillion. Tato specifikace jsou, myslím, že: Pentium D, ve stopování na 2.6Ghz ATI 128MB karta některých popisu 1GB RAM etc etc Ten běží XP home. V počítači se systémem pokuty kromě když byl na ní 30mins nebo tak, že začne whirring jako dobrý 'en. Jako opravdu nahlas. Je vášnivým WOW ventilátoru a obvykle začíná za půl hodiny hraní to. Neznamená to však trvat déle než 2-3mins, ale pak se to pravidelně tak to neznamená, že po každé 10mins. Je jen 1 120 mm ventilátor věřím takže snad během ohřevu nebo summat? Nazdraví kluci pro všechny odkazy na řešení tohoto .... Sam Můj systém: Vlastní zástavba v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bude jeden z fanoušků pravděpodobně.
| |||
| |||
| Ano, byla jsem si jistá, že to byl fanda do hraní. Na zdraví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo nejspíš kdy grafické karty ohřevů až ventilátoru musí udělat více práce, nebo možná ventilátoru na CPU
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, nemohla souhlasit. Brání mu udržet ks prachu zdarma? Jako vybudovat prachu může mít vliv.
|
| |||
| |||
| Ahh, didn't think to. Může se jí čistou. |
|
| |||
| |||
| Malování štětcem díla léčbě. |
|
| |||
| |||
| čistý jeden? |
|
| |||
| |||
| lol, ne jeden z těch, které jste zapomněli na čisté a lže uvízla v nátěru hrnce
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Špinavější, tím lépe! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Odstraňování poruch na počítačové síti | shocker22 | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 12. listopadu 2008 15:50 |
| Hlučný ventilátor, bez prachu | mrdaveyk | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 29. srpna 2008 09:49 |
| Hlučný počítač při stahování | anthony0005 | Obecné Hardware Chat | 8 | 27. dubna 2008 12:41 |
| Pevný disk Maxtor Noisy | čip | Drives & Removable Media | 2 | 21 ledna 2008 08:40 |
| Noisy Laptop | xkaylx | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 1. Září 2007 07:07 |
| Thread Nástroje | |
| |