![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας όλους
Ο αδελφός μου έχει λίγο πρόβλημα με την HP Pavilion. Τα specs είναι, νομίζω: Pentium D, το χρονισμό στα 2.6Ghz 128MB ATI Card ορισμένων περιγραφή 1GB RAM κλπ. κλπ. Είναι τρέχει XP Home. Ο υπολογιστής εκτελεί προστίμου εκτός από όταν είχε πάνω του, ή προκειμένου 30mins στρηφογύρισμα ξεκινά σαν ένα καλό "en. Όπως, πράγματι υψηλή. Είναι μανιώδεις WOW ανεμιστήρα και αρχίζει συνήθως μετά από μισή ώρα που παίζει. Αυτό δεν διαρκεί περισσότερο από 2-3mins, αλλά τότε θα κάνει τακτικά κάθε 10mins μετά από αυτό. Θα έχει μόνο 1 120 χιλιοστά του ανεμιστήρα Πιστεύω γι 'αυτό ίσως πάνω θέρμανση ή summat; Cheers παιδιά για την επίλυση τυχόν υποδείξεις σε αυτό .... Sam Το σύστημά μου: Custom Built v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι πρόκειται να είναι ένας από τους οπαδούς πιθανότατα.
| |||
| |||
| Ναι, ήμουν σίγουρος ότι ήταν ο ανεμιστήρας παίζει πάνω. Εις υγεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, πιθανότατα, όταν η κάρτα γραφικών θερμαίνει μέχρι τον ανεμιστήρα έχει να κάνει περισσότερη δουλειά, ή ίσως ο ανεμιστήρας για την cpu
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, δεν μπορούσε να συμφωνήσει περισσότερο. Μήπως έχει κρατήσει τον υπολογιστή χωρίς σκόνη; Κατά τη δημιουργία της σκόνης μπορεί να έχουν κάποια επίπτωση.
|
| |||
| |||
| Ahh, δεν πιστεύω αυτό. Μήπως πρέπει να της δώσει ένα καθαρό. |
|
| |||
| |||
| Ζωγραφική με πινέλο έργων θεραπεία. |
|
| |||
| |||
| ένα καθαρό ένα; |
|
| |||
| |||
| lol, Όχι μία από αυτές που έχετε ξεχάσει να καθαρίζονται και να λέει ψέματα κολλήσει σε ένα δοχείο βαφής
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Dirtier τις καλύτερες! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επίλυση προβλημάτων έναν υπολογιστή σε ένα δίκτυο | shocker22 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 12 Νοε 2008 15:50 |
| Fan θορυβώδη, δεν σκόνης | mrdaveyk | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 29 Αυγ 2008 09:49 |
| Ενώ Κατεβάζοντας θορυβώδες Υπολογιστών | anthony0005 | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 27 Απρ 2008 12:41 |
| Θορυβώδες Maxtor Hard Drive | chip | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 21 Ιαν 2008 08:40 |
| Θορυβώδες Laptop | xkaylx | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 1η Σεπτεμβρίου 2007 07:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |