![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav svima
Moj brat ima malo problema sa svojim HP Paviljon. Na naočale se, mislim da je: Pentium D, takta na 2.6Ghz Kartica 128Mb ATI nekih opisa 1GB RAM-a itd itd On je trčanje XP home. Na računalu je pokrenut u redu osim kad je na njega 30mins ili tako da se pokreće whirring kao dobar 'hr. Kao, jako glasno. On je pohlepan WOW fan a obično započinje nakon pola sata igranja to. To ne duži od zadnje 2-3mins ali onda je to redovito svaki 10mins nakon toga. Ona ima samo 1 120mm fan vjerujem pa možda preko grijanja ili summat? Živjeli momci za bilo pokazivače u rješavanju ovog .... Sam My System: Custom Built v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To će biti jedan od navijača vjerojatno.
| |||
| |||
| Da, bila sam prilično siguran da je bila fan igrajući se. Živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep najvjerovatnije kada je grafička kartica vrućina up ventilatora mora učiniti više posla, ili možda ventilatora na CPU
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yup, nije mogao složiti više. Da li on držati pc prašine besplatno? Kao izgraditi od prašine može imati rađati.
|
| |||
| |||
| Ahh, ne misliti na to. Mogao dati ga čistim. |
|
| |||
| |||
| Boja četka radova gozba. |
|
| |||
| |||
| čistu jedan? |
|
| |||
| |||
| lol, ne jedan od onih koje ste zaboravili da se očistite i leži zaglavi u omalati lonac
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Dirtier je bolje! |