![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello all
A bátyám van egy kis gondom a HP Pavilion. A szemüveg van, azt hiszem: Pentium D, clocking be 2.6Ghz ATI 128 Mb Card Néhány leírás 1GB RAM stb stb Ő fut XP home. A számítógépen futó finom, kivéve, ha volna rá 30mins úgy indul whirring, mint egy jó "en. Mint igazán hangos. Ő egy mohó WOW rajongó, és általában fél óra után kezdődik, hogy a lejátszás. Ez nem hosszabb, mint a 2-3mins, de akkor rendszeresen és nem minden 10mins után. Ez csak 1 120mm fan Azt hiszem ez talán több, mint a fűtés vagy összeget? Cheers guys minden mutat be megoldásában .... Sam My System: Egyedi Építés v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez lesz az egyik a rajongók talán.
| |||
| |||
| Igen, nagyon biztos, hogy a ventilátor játszott fel. Egészségére |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen nagy valószínűséggel, ha a grafikus kártya melegíti fel a ventilátort, hogy többet dolgozzon, vagy talán a ventilátort a CPU
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja, nem egyetértek. Valóban, hogy a pc pormentes? Ennek kiépítése a por is vannak.
|
| |||
| |||
| Ahh, nem gondoltam erre. Lehet, hogy ez egy tiszta. |
|
| |||
| |||
| Ecset működik a kezelésére. |
|
| |||
| |||
| Tiszta, egy? |
|
| |||
| |||
| lol, nope egyik ilyen, hogy már elfelejtetted, hogy a tiszta és fekszik beragadt egy paint pot
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Koszosabb, annál jobb! |