![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שלום לכל
אחי הוא שיש קצת צרות עם HP ביתן. את מפרט הם, אני חושב: פנטיום D, clocking בכתובת 2.6Ghz ATI כרטיס של 128MB קצת תיאור 1GB ראם וכו ' וכו ' הוא פועל XP Home. המחשב פועל בסדר מלבד כשהוא היה עליו 30mins או כך זה מתחיל כמו whirring טוב עין. כאילו, ממש חזק. הוא מעריץ של avid WOW והיא מתחילה בדרך כלל לאחר חצי שעה של משחק זה. היא לא חזרה יותר מ 2-3mins אבל אז הוא עושה את זה באופן קבוע בכל 10mins אחר כך. זה רק 1 120mm fan אני מאמין כך שאולי מעל הסקה או summat? לחיים חבר 'ה לכל מצביעי לתוך לפתור את זה .... סם המערכת שלי: אישית בנויה v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה הולך להיות אחד מן הסתם מעריצים.
| |||
| |||
| כן, אני די בטוח שזה היה אוהד של משחק. לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן ככל הנראה, כאשר כרטיס המסך heats מעריץ את צריכה לעשות עבודה נוספת, או אולי המאוורר על CPU
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yup, לא יכול להסכים יותר. האם הוא שומר על המחשב מאבק בחינם? כך ליצור תדמית של מאבק יכול להיות נושא.
|
| |||
| |||
| אהה, לא חושב על זה. אולי צריך לתת את זה נקי. |
|
| |||
| |||
| מברשת צבע עבודות של מטפלים. |
|
| |||
| |||
| נקי כזה? |
|
| |||
| |||
| LOL, לא אחד מאלה שיש לך שכחת לנקות והוא שוכב תקוע בתוך סיר צבע
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| Dirtier יותר טוב! |