![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Witam wszystkich
Mój brat ma trochę problemów z jego HP Pavilion. W specyfikacji jest, myślę, że: Pentium D clocking w 2.6Ghz ATI 128MB Karta niektórych opis 1GB RAM itp itp On jest uruchomiony XP Home. Komputer działa dobrze, z wyjątkiem, kiedy był na to 30mins i dlatego zaczyna whirring jak dobry "pl. Jak naprawdę głośno. Jest łasy WOW wentylatora i zwykle zaczyna się po pół godziny gry to. Nie ma trwać dłużej niż 2-3mins to regularnie, ale nie po tym co 10mins. Jest tylko 1 120mm wentylatorem Wierzę więc może na ogrzewanie lub summat? Cheers chłopaki za wskazówki do rozwiązania tego .... Sam My System: Custom Built v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To będzie jeden z kibiców prawdopodobnie.
| |||
| |||
| Tak, byłem całkiem pewny był wentylatora do gry. Wiwaty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep najprawdopodobniej kiedy karty graficznej nagrzewa się wentylator musi uczynić więcej pracy, lub może wentylatora na CPU
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, z tym nie zgodzić. Czy on zachować szt. pyłu darmo? W nagromadzenie pyłu mogą mieć wpływ.
|
| |||
| |||
| Ahh, nie myśleć o tym. Mógłby nadać mu czyste. |
|
| |||
| |||
| Pędzlem działa leczeniu. |
|
| |||
| |||
| czyste jeden? |
|
| |||
| |||
| lol, nope jednym z tych, które zostały zapomniane do czyszczenia i leży zatrzymany w powłoce farby
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Dirtier tym lepiej! |