![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bună ziua tuturor
Fratele meu are un pic de probleme cu HP Pavilion. Specificaţiile sunt, cred că: Pentium D, în pontaj la 2.6Ghz ATI 128MB Card de unele descriere 1GB RAM etc etc El se execută XP Home. În care computerul execută bine în afară de când a fost pe ea 30mins sau aşa că începe zbârnâit ca un bun "RO. Ca, foarte tare. El este un avid WOW ventilator şi este de obicei, începe după o jumătate de oră de joc asta. Nu ultima de mai mult de 2-3mins dar apoi nu-l regulat la fiecare 10mins după asta. Este doar a 1 120mm fan cred că aşa este peste poate de încălzire sau summat? Noroc baieti pentru orice indicii în rezolvarea acestei .... Sam Sistemul meu: Custom Construit v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Va fi unul dintre fanii probabil.
| |||
| |||
| Da, am fost destul de sigur ca a fost fan joaca-te. Noroc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, cel mai probabil atunci când grafic carte incalzeste ventilatorul are de a face mai mult de lucru, sau, poate, ventilatorul de pe cpu
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, nu ar putea conveni mai mult. Are el ţine de bucăţi de praf gratuit? Ca o construi de praf pot avea impact.
|
| |||
| |||
| Ahh, nu cred că de asta. Ar fi putut să-l dau un loc curat. |
|
| |||
| |||
| Penel lucrează o trateze. |
|
| |||
| |||
| un loc curat o? |
|
| |||
| |||
| lol, aş una dintre cele pe care le-aţi uitat să curată şi este situată într-o vopsea blocat oală
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Dirtier cu atât mai bine! |
![]() |
|
| Marcaje |