![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zdravím všechny
Môj brat má trochu problémy s jeho HP Pavillion. Tieto špecifikácie sú, myslím, že: Pentium D, vo stopovanie na 2.6Ghz ATI 128MB karta niektorých opisu 1GB RAM etc etc Ten beží XP home. V počítači so systémom pokuty okrem keď bol na nej 30mins alebo tak, že začne whirring ako dobrý 'en. Ako naozaj nahlas. Je vášnivým WOW ventilátora a zvyčajne začína za pol hodiny hrania to. Neznamená to však trvať dlhšie ako 2-3mins, ale potom sa to pravidelne tak to neznamená, že po každej 10mins. Je len 1 120 mm ventilátor verím takže snad počas zahrievania alebo summat? Nazdraví kluci pre všetky odkazy na riešenie tohto .... Sam Môj systém: Vlastné zástavba v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bude jeden z fanúšikov pravdepodobne.
| |||
| |||
| Áno, bola som si istá, že to bol fanda do hrania. Na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo nejspíš keď grafické karty tavieb až ventilátora musí urobiť viac práce, alebo možno ventilátora na CPU
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, nemohla súhlasiť. Bráni mu udržať ks prachu zadarmo? Ako vybudovať prachu môže mať vplyv.
|
| |||
| |||
| Ahh, didn't think to. Môže sa jej čistú. |
|
| |||
| |||
| Maľovanie štetcom diela liečbe. |
|
| |||
| |||
| čistý jeden? |
|
| |||
| |||
| lol, nie jeden z tých, ktoré ste zabudli na čisté a klame uviazli v náteru hrnca
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Špinavější, tým lepšie! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Odstraňovanie porúch na počítačovej sieti | shocker22 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 12. novembra 2008 15:50 |
| Hlučný ventilátor, bez prachu | mrdaveyk | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 29. augusta 2008 09:49 |
| Hlučný počítač pri sťahovaní | anthony0005 | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 27. apríla 2008 12:41 |
| Pevný disk Maxtor Noisy | čip | Drives & Removable Media | 2 | 21 januára 2008 08:40 |
| Noisy Laptop | xkaylx | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 1. September 2007 07:07 |
| Thread Tools | |
| |