![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поздрав свима
Мој брат има мало проблема са својим ХП Павиљон. На наочаре се, мислим да је: Пентиум Д, такта на 2.6Гхз Картица 128МБ АТИ неких описа 1ГБ РАМ-а итд итд Он је трчање КСП хоме. На рачунару је покренут у реду осим кад је на њега 30минс или тако да се покреће ухирринг као добар 'ср. Као, јако гласно. Он је похлепан УОУ фан а обично започиње након пола сата играња то. То не дужи од задње 2-3минс али онда је то редовно сваки 10минс након тога. Она има само 1 120мм фан верујем па можда преко грејања или суммат? Живели момци за било индикаторе у решавању овог .... Сам Мы Сыстем: Прилагођени Буилт в1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То ће бити један од навијача вероватно.
| |||
| |||
| Да, била сам прилично сигуран да је била фан играјући се. Живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп највјероватније када је графичка картица врућина уп вентилатора мора учинити више посла, или можда вентилатора на ЦПУ
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыуп, није могао сложити више. Да ли он држати пц прашине бесплатно? Као изградити од прашине може имати рађати.
|
| |||
| |||
| Ахх, не мислити на то. Могао да да га чистим. |
|
| |||
| |||
| Боја Четка радова гозба. |
|
| |||
| |||
| чисту један? |
|
| |||
| |||
| лол, не један од оних које сте заборавили да се очистите и лежи заглави у омалати лонац
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Диртиер је боље! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Невоље снимања рачунар на мрежи | схоцкер22 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 12 новембар 2008 15:50 |
| Галамљив Фан, не прашине | мрдавеык | Цасес & Поуер Супплиес | 6 | 29 аугуст 2008 09:49 |
| Галамљив Компјутерска Док Скидати | антхоны0005 | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 27 април 2008 12:41 |
| Галамљив МАКСТОР Хард Дриве | чип | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 21 јануар 2008 08:40 |
| Галамљив Лаптоп | кскаылкс | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 1 септембар 2007 07:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |