![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт усім
Мій брат маючи кілька проблем з його HP Pavilion. Специфікації, я думаю: Pentium D, розгону, по крайней 2.6Ghz 128Mb ATI карти деякі опису 1Gb RAM і т.д. і т.д. Він працює XP Home. Комп'ютер працює нормально крім випадків, коли він був на ньому 30mins або так вона починає тріщати, як добре "EN. Мовляв, дійсно велика. Він фанат WOW і воно зазвичай починається після півгодини гри цього. Вона не довше, ніж 2-3mins але потім вона регулярно робить це кожен 10mins після цього. Вона має лише 1 120-мм вентилятора я вважаю, так що, може бути, перегрів або summat? Cheers хлопці для будь-яких покажчиків у вирішенні цього .... Сем Моя система: Custom Built v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це буде одним із фанів напевно.
| |||
| |||
| Так, я був впевнений, що це був вентилятор грають вгору. Ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, швидше за все, коли графічна карта нагрівається вентилятор повинен робити більше роботи, або, може бути вентилятор на процесорі
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ага, не міг погодитися з цим. Лі він тримати комп'ютер без пилу? Як побудувати пилу може мати відношення.
|
| |||
| |||
| Ах, не думати про це. Можливо, доведеться почистити. |
|
| |||
| |||
| Пензлем робіт лікувати. |
|
| |||
| |||
| Чистота один? |
|
| |||
| |||
| LOL, Nope одним з тих, що ви забули чистою і лежав застрягла у фарбі банку
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Брудна, тим краще! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Пролеми комп'ютера в мережі | shocker22 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 12 листопада 2008 15:50 |
| Галасливе вентилятор, не пил | mrdaveyk | Справа & блоки живлення | 6 | 29 серпня 2008 09:49 |
| Гучна комп'ютера під час завантаження | anthony0005 | Генеральний обладнання чат | 8 | 27 квітня 2008 12:41 |
| Гучна MAXTOR Жорсткий диск | Чіп | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 21 січня 2008 08:40 |
| Гучна ноутбук | xkaylx | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 1 вересня 2007 07:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |