![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Компютърът ми прави много шум, докато виж видео's On You Tube. Това ли е признак и за ниска памет и че аз трябва да имат по-достъпна. Моля посъветва. Благодарности, Антъни |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да бъде много добре - ако имате малко памет, вашият компютър ще използва твърд диск файл в страницата повече, и ако имате шумна HDD .. Можете да получите по-тих твърд диск или повече памет. Колко ли са сега?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Привет, В момента има 512 MB памет. Благодарности, Антъни |
|
| |||
| |||
| Ами, имайки предвид няколко ГБ памет ще ви струва около $ 30, че си струва един изстрел и да се ускори изпълнението, както добре. Бих искал също дефрагментиране на твърдия диск.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Има ли звучи като iratic тече? |
|
| |||
| |||
| Не, това звучи като четене на компактдиск, но дори по-силно. И когато спрете за видео гледам, тя спира като 10 секунди по-късно. Но след това започва отново. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Малко вероятно, но имате ли диск в DVD-диск? : D Ако е така, приемете го.
| |||
| |||
| Но благодарение номер. |
|
| |||
| |||
| АЗ използван към имам това, има ли звучи като всички фенове са ускоряване? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Шумни вентилатори, а не на прах | mrdaveyk | Случаи & Power Доставки | 6 | 29 Авг 2008 09:49 |
| Шумна MAXTOR Hard Drive | чип | Дискове & сменяемите носители | 2 | 21 Jan 2008 08:40 |
| Зареждането? | hayley | Общи Софтуер Чат | 8 | 4-ти септември 2007 07:38 |
| Шумна Лаптоп | xkaylx | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 1-ви септември 2007 07:07 |
| Шумна Компютърна Trouble | slipend | Общи Хардуер Чат | 11 | 8 август 2007 13:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |