![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά, Ο υπολογιστής μου κάνει πολύ θόρυβο, ενώ βλέπω βίντεο του στο You Tube. Είναι αυτό μια ένδειξη της χαμηλής μνήμης και ότι θα πρέπει να έχουν περισσότερα διαθέσιμα. Παρακαλώ συμβουλές. Ευχαριστώ, Anthony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορούσε κάλλιστα να είναι - αν έχετε χαμηλή μνήμη, ο υπολογιστής σας θα χρησιμοποιήσει το αρχείο σελίδα HDD περισσότερο, και αν έχετε ένα θορυβώδες HDD .. Μπορείτε να πάρετε είτε ένα πιο ήσυχο σκληρό δίσκο ή περισσότερη μνήμη. Πόσο έχεις τώρα;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Γειά, Έχω σήμερα 512MB μνήμης. Ευχαριστώ, Anthony |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, λαμβάνοντας υπόψη ένα ζευγάρι GB μνήμης θα σας κοστίσει περίπου $ 30, ότι αξίζει ένα πλάνο και θα πρέπει να επιταχύνει τις επιδόσεις, καθώς και. Θα ήθελα επίσης να κάνετε ανασυγκρότηση του σκληρού δίσκου.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Μήπως ακούγεται σαν iratic περνάει; |
|
| |||
| |||
| Όχι, δεν ακούγεται σαν να είναι ανάγνωση ένα CD, αλλά ακόμη πιο δυνατά. Και όταν διακόψετε το βίντεο είμαι παρακολουθώ, σταματά το 10 δευτερόλεπτα αργότερα. Αλλά τότε ξεκινά και πάλι. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Διάνοια αλλά, έχετε ένα CD στο DVD-Drive; : D Αν ναι, να πάρουν.
| |||
| |||
| Όχι, αλλά ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Είχα αυτό, κάνει αυτό ακούγεται σαν όλοι οι φίλαθλοι είναι επιτάχυνση; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Fan θορυβώδη, δεν σκόνης | mrdaveyk | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 29 Αυγ 2008 09:49 |
| Θορυβώδες Maxtor Hard Drive | chip | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 21 Ιαν 2008 08:40 |
| Λήψη; | Hayley | Γενικά Λογισμικό Chat | 8 | 4η Sep 2007 07:38 |
| Θορυβώδες Laptop | xkaylx | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 1η Σεπτεμβρίου 2007 07:07 |
| Θορυβώδες Computer Trouble | slipend | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 8η Αυγούστου 2007 13:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |