![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, המחשב שלי עושה הרבה רעש בזמן שאני להציג וידאו ב You Tube. האם זה סימן של זיכרון נמוך כי אני צריך יותר זמין. בבקשה יעוץ. תודה, אנתוני |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יכול מאוד להיות - אם יש לך זיכרון נמוך, המחשב ישתמש בחיבור של קובץ דף יותר, ואם יש לך רועש HDD .. באפשרותך לקבל כונן קשיח שקט יותר או יותר זיכרון. כמה יש לך עכשיו?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| שלום, אני כרגע יש 512MB של זיכרון. תודה, אנתוני |
|
| |||
| |||
| ובכן, שוקלת כמה GB זיכרון יעלה לך בסביבות 30 $, זה שווה ניסיון ויש להאיץ את הביצועים גם. הייתי גם לאחות את הכונן הקשיח.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| זה נשמע כמו iratic מתקתקת? |
|
| |||
| |||
| לא, זה נשמע כאילו זה קורא דיסק, אבל אפילו חזק יותר. וגם כאשר אני עוצר את הווידאו אני צופה, היא מפסיקה כמו 10 שניות מאוחר יותר. אבל אז מתחיל שוב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| סיכוי קלוש אבל, האם יש לך את התקליטור לכונן ה-DVD? : D אם כך, להוציא את זה.
| |||
| |||
| אבל לא תודה. |
|
| |||
| |||
| פעם היה לי את זה, זה נשמע כל האוהדים הם זרוז? |