![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Mano kompiuteris leidžia daug triukšmo, o aš peržiūrėti vaizdo įrašą apie You Tube. Ar tai mažai atminties indikacijos ir kad man reikia būti labiau prieinama. Please advise. Ačiū, Anthony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar labai gerai būtų - jei turite mažai atminties, kompiuteris bus naudojamas HDD puslapis byla daugiau, ir jei turite triukšmingus HDD .. Galite įsigyti tyliau kietąjį diską ar daugiau atminties. Kiek turite dabar?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Labas, Aš šiuo metu turi 512 MB atminties. Ačiū, Anthony |
|
| |||
| |||
| Na, atsižvelgiant pora GB atminties kainuos apie 30 $, kad verta kulka ir turėtų paspartinti veiklą, taip pat. Aš taip pat defragmentować kietajame diske.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Ar tai skamba iratic pažymint? |
|
| |||
| |||
| Ne, ji atrodo tai skaitant CD, bet net ir garsiau. Ir kai aš išjungsiu vaizdo stebiu, sustos kaip 10 sekundžių. Bet tada prasideda iš naujo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maža tikimybė, tačiau turite ir DVD CD-Drive? : D Jei taip, išimkite jį.
| |||
| |||
| L. Bet ačiū. |
|
| |||
| |||
| Aš turėti tai, ar ji skamba visi ventiliatoriai paspartinimo? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Triukšmingų ventiliatorių, nei dulkių | mrdaveyk | Cases & Power Supplies | 6 | Rugpjūtis 29, 2008 09:49 |
| Noisy MAXTOR Hard Drive | lustas | Drives & Removable Media | 2 | 21 sausis 2008 08:40 |
| Atsisiunčia? | Hayley | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 8 | Rugsėjis 4, 2007 07:38 |
| Noisy Laptop | xkaylx | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 1 rugsėjis 2007 07:07 |
| Noisy Kompiuterių Trouble | slipend | General Hardware Chat | 11 | 8 rugpjūtis 2007 13:09 |
| Temos įrankiai | |
| |