![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Mans dators rada lielu troksni, bet es varu apskatīt video's on You Tube. Vai tas norāda zemo atmiņas un kas man ir nepieciešams, lai būtu vairāk pieejama. Please advise. Pateicība, Anthony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai ļoti labi - ja Jums ir zems atmiņu, dators izmantos HDD lapu failu daudz, un ja jums ir skaļš HDD .. Jūs varat iegūt klusāku cietais disks vai vairāk atmiņas. Cik daudz jums ir tagad?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Sveiki, Man šobrīd ir 512MB atmiņas. Pateicība, Anthony |
|
| |||
| |||
| Nu, ņemot vērā pāris GB atmiņas Tev izmaksās ap $ 30, kas ir vērts skrotis un jāpaātrina izpildes, kā arī. Es arī defragment cieto disku.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Vai tas izklausīsies iratic atzīmējot? |
|
| |||
| |||
| Nē, tas izklausās tā lasījumā CD, bet vēl skaļāk. Un kad es izslēdzu video es skatos, tas apstājas, piemēram, 10 sekundes vēlāk. Bet tad sākas atkal. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Long shot, bet jums ir CD DVD-Drive? : D Ja tā, ņemt to ārā.
| |||
| |||
| No. Bet paldies. |
|
| |||
| |||
| Es izmantoti, lai ir tas, tas izklausīsies visi fani ir paātrināt? |
![]() |
|
| Bookmarks |