![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, Mój komputer robi dużo hałasu podczas wyświetlić wideo na You Tube. Czy to wskazanie mało pamięci i że muszę mieć bardziej dostępne. Please advise. Dzięki, Antoniego |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy może być bardzo dobrze - jeśli masz za mało pamięci, komputer będzie korzystał pliku HDD strony coraz więcej, a jeśli masz głośny dysk twardy .. Można się cichszy dysk twardy lub więcej pamięci. Ile masz teraz?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Witaj, I obecnie ma 512 MB pamięci. Dzięki, Antoniego |
|
| |||
| |||
| Cóż, biorąc pod uwagę kilka GB pamięci będzie kosztować około 30 dolarów, że warto strzelać i powinny przyspieszyć działania, jak również. Chciałbym również defragmentacji dysku twardego.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Czy to brzmi jak iratic tyka? |
|
| |||
| |||
| No, it sounds like it's czytania CD, ale coraz głośniej. I kiedy wstrzymać wideo I'm watching, przestaje jak 10 sekund później. Ale potem ponownie się uruchomi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Długa, ale nie masz CD w napęd DVD-? : D Jeśli tak, weź go.
| |||
| |||
| No, ale dzięki. |
|
| |||
| |||
| Miałem ten, to brzmi jak wszyscy kibice są przyspieszenia? |
![]() |
|
| Zakładki |