![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Môj počítač robí veľa hluku, kým ja som názor na video na You Tube. Je to údaj o nedostatku pamäti, a že musím mať viac k dispozícii. Prosím poradiť. Vďaka, Anthony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohol byť veľmi dobre - ak máte malú pamäťou, bude počítač používať HDD stránka súborov viac, a ak máte hlučné HDD .. Môžete buď dostať tichší pevnom disku alebo viac pamäte. Koľko máte teraz?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahoj, Aj v súčasnosti majú 512 MB pamäte. Vďaka, Anthony |
|
| |||
| |||
| No, vzhľadom na niekoľkých GB pamäte štát okolo 30 dolárov, to stojí za pokus, a mala urýchliť výkon tiež. Rád by som aj defragmentáciu pevného disku.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Znie to ako iratic tikání? |
|
| |||
| |||
| Nie, to znie ako je čítanie CD, ale ešte hlasnejšie. A keď som pauzu video pozerám sa, že sa zastaví, ako 10 sekúnd neskôr. Ale potom sa začne znova. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Long shot, ale máte CD v DVD-Drive? : D Ak áno, zoberte ho von.
| |||
| |||
| Nie, ale vďaka. |
|
| |||
| |||
| Kedysi som si to, bude to znieť ako všetci fanúšikovia sú urýchlenie? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hlučný ventilátor, bez prachu | mrdaveyk | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 29. augusta 2008 09:49 |
| Pevný disk Maxtor Noisy | čip | Drives & Removable Media | 2 | 21 januára 2008 08:40 |
| Sťahovanie? | Hayley | Všeobecné Software Chat | 8 | 4. September 2007 07:38 |
| Noisy Laptop | xkaylx | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 1. September 2007 07:07 |
| Hlučný počítač ťažkostiach | slipend | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 8. august 2007 13:09 |
| Thread Tools | |
| |