![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben video on You Tube bakış bilgisayarım gürültü çok yapar. Ve düşük bellek bu bir gösterge olduğuna ve daha fazla kullanılabilir olması gerekir. Lütfen bildiriniz. Teşekkürler, Anthony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çok iyi olabilir - eğer düşük bellek varsa, bilgisayarınız, ve HDD's dosyası kullanacak eğer gürültülü bir HDD var .. Ya sakin bir sabit disk veya daha fazla bellek alabilirsiniz. Şimdi ne kadar var?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Merhaba, Şu anda 512MB bellek var. Teşekkürler, Anthony |
|
| |||
| |||
| Well, bellek birkaç GB dikkate alınarak size ve yaklaşık 30 $, bir atış değer mal olacak hem performans hızlandırmak gerekir. Ayrıca sabit diski birleştirmek istiyorsunuz.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Iratic geçiyor gibi ses mi? |
|
| |||
| |||
| Gibi bir CD okuma's Hayır, ancak bu bile yüksek sesle duyulur. Ve ne zaman video I izliyorum, o 10 saniye gibi sonra durur sessizlik. Ama sonra yeniden başlar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uzun atış ama, sen DVD CD-Drive var? : D Eğer öyle ise, take out.
| |||
| |||
| Hayır ama teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Bunu için, tüm fanları ses yok kullanılan hızlandırılması nelerdir? |
![]() |
|
| Bookmarks |