![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Мій комп'ютер створює багато шуму, а я перегляду відео на You Tube. Це свідчить про брак пам'яті і що мені необхідно мати більш доступними. Будь ласка, повідомте. Спасибі, Ентоні |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цілком може бути - якщо у вас мало пам'яті, комп'ютер буде використовувати файл підкачки на жорсткому диску Більше того, і якщо у вас гучний жорсткий диск .. Ви можете або отримати тихіше жорсткого диска або пам'яті. Скільки у вас зараз?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я в даний час мають 512 Мб пам'яті. Спасибі, Ентоні |
|
| |||
| |||
| Ну, беручи до уваги пару ГБ пам'яті буде коштувати близько $ 30, що стоїть постріл і повинна підвищити продуктивність, а також. Я хотів би також дефрагментації жорсткого диска.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Це звучить як iratic цокають? |
|
| |||
| |||
| Ні, це звучить, як він читає CD, але ще голосніше. І коли я припиняю відео я дивлюся, він зупиняється, як 10 секунд. Але потім починається знову. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Довга позиція, але у вас є компакт-диск в DVD-диск? : D Якщо так, то прийняти його.
| |||
| |||
| Ні, але спасибі. |
|
| |||
| |||
| Раніше в мене це, це звучить, як і всі вентилятори прискорення? |