![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
моя колега по време на работа ме помоли да търсите в компютъра си, но нищо не идва на монитора, когато се захранва от Айв направени, че властта IDE кабели са в Айв направени че IDE кабели в правилната направени, че HD и оптични дискове джъмперите са набор, но все още нищо не е създаден да знам си на работа, тъй като PC феновете идват, когато сте я включите, а също така и GFX карти работи, защото му фен хайде, но аз мисля, че може да е HD, но сигурно, че wouldnt спрете дисплей, идващи нагоре
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако нищо не на всички е смешен горе на монитора, тя може да е графична карта или монитор проблем.
|
|||
|
|||
|
DEF му не е на монитора, защото му един от моите colleages тя би могла да бъде графични карти, но аз имам havnt друг компютър за да се провери, защото с неговата PCI д
|
|
|
|||
|
|||
|
I DONT thihnk е GFX картата, защото ХЕС опитвали в mobo VGA порт, както и нищо не дойде, както и
|
|
|
|||
|
|||
|
Мислите ли да издава сигнал при всяко зареждане нагоре?
|
|
|
|||
|
|||
|
не, но не Терес говорещия, така ...
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
знака Сигнал идва от дънната платка
|
|
|
|||
|
|||
|
Да знам идва от mobo но mobo има spkr както и по друг начин ли навик чуя някоя издава сигнал, но ми m8s mobo hasn't имам mobo spkr
ако не е, че аз чувам не издава сигнал |
|
|
|||
|
|||
|
Знаете ли standoffs вмъкнете в случаите, когато инсталирането на дънната платка?
|
|
|
|||
|
|||
|
MAX, си мислеше, че може и да е проблем на земята. тя може също да е лошо стик на овена.
@ Робин, е твой приятел messing с CMOS (РТК овен). дънната платка каква е? опитвам един жезъл на овен или суап ги изгони. Уверете се, че на борда има standoffs. Вие също бихте могли да опитате unplugging всички устройства, които arnt необходима и вижте дали това помага. Той дори не може да се наблюдава или GPU, но аз арго наистина без да каже повече подробности. Допълнителна информация, след което другите могат да скочи и помогне! |