![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| mate moje práce mě podívat se na svůj počítač, ale není nic pro něj na monitoru, když zapnutý IVE se určitě moc IDE kabely jsou v IVE se ujistit, že ide kabelů ve správné se ujistit HD a optických mechanik je jumperů nastavit, ale stále nic přichází také vím, že její pracovní PC fanoušci přijít na to, když se dáte a také GFX karta funguje, protože její fanoušek pojď, ale myslím, že by to mohlo být v HD, ale jistě, že bych přestal displeji příštích nahoru |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud vůbec nic přichází na monitoru, to by mohlo být Grafické karty nebo monitoru problém.
| |||
| |||
| její def ne sledovat, protože jeden z mých své kolegy, že by mohlo být v grafické kartě, ale i havnt mám jiný počítač ověřit, protože jeho pci e |
|
| |||
| |||
| i dont thihnk je GFX karty, protože HES vyzkoušeli ji v mobo VGA port stejně a nic pro něj, stejně |
|
| |||
| |||
| Dostáváte při každém pípnutí naběhnout? |
|
| |||
| |||
| Není ale žádný řečník tak ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na pípnutí pochází z desky
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Jo vím, pochází z mobo ale mobo má SPKR i jinak jste zvyklý slyšet žádné pípnutí, ale můj m8s mobo hasn't mám mobo SPKR není-li, že i slyšet žádné pípnutí |
|
| |||
| |||
| Měli jste standoffs vložit do situace, kdy instalujete na desce? |
|
| |||
| |||
| MAX, myslíš, že by mohl být problém uzemnění. Mohlo by to také být špatné dřevo ram. @ Robin, byl váš přítel umazávání s CMOS (RTC ram). jaké desce to je? Zkuste jeden dřevo berana nebo swap je. ujistěte se, že rada má standoffs. Můžete také zkusit odpojit všechny přístroje, které arnt zapotřebí a podívejte se, zda to pomohlo. To by nemuselo být dokonce na monitoru nebo GPU, ale i cant opravdu říct bez více informací. Více informací, pak by mohla skočit do jiné a pomozte! |