μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Τίποτα δεν έρχεται για την παρακολούθηση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Φεβρουαρίου 2008, 01:47
Μέλος Ομάδα

mate μου στην εργασία μου ζήτησε να δούμε τον υπολογιστή του, αλλά δεν τίποτα δεν εμφανίζεται στην οθόνη όταν κινούνται στις IVE φρόντισε την εξουσία ide καλώδια είναι IVE φρόντισε τα καλώδια ide στο σωστό φρόντισε το HD και οπτικών δίσκων είναι οι γέφυρες βραχυκύκλωσης που όμως ακόμα τίποτα δεν έρχεται επίσης γνωρίζω εργασίας, επειδή το PC fans έλα όταν το ανάβετε και επίσης το GFX κάρτα επειδή τα έργα ανεμιστήρα έλα, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι το HD, αλλά σίγουρα ότι wouldnt σταματήσει την οθόνη που προέρχονται πάνω
Old 14 Φεβρουαρίου 2008, 01:50
Ομάδα Δωρητών

Αν δεν είναι σε όλα τα επόμενα μέχρι στην οθόνη, θα μπορούσε να είναι μια Κάρτα γραφικών ή Monitor πρόβλημα.

Να έχετε οποιαδήποτε bleeps κατά την εκκίνηση μέχρι; μπορείτε να δοκιμάσετε το παρακολουθεί για μια άλλη θέση;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 14 Φεβρουαρίου 2008, 01:55
Μέλος Ομάδα

τα def δεν το παρακολουθεί, επειδή η μία από colleages μου θα μπορούσε να είναι η κάρτα γραφικών αλλά i havnt έχεις άλλο υπολογιστή για να ελέγξετε με το γιατί η pci e
Old 14 Φεβρουαρίου 2008, 02:01
Μέλος Ομάδα

i dont thihnk είναι η GFX κάρτα, διότι HES δοκιμάσει στο mobo vga λιμένα, όπως επίσης και τίποτα δεν έρχεται, αλλά
Old 14 Φεβρουαρίου 2008, 02:05
Ομάδα Δωρητών

Να έχετε οποιαδήποτε ηχητικά σήματα κατά την εκκίνηση μέχρι;
Old 14 Φεβρουαρίου 2008, 02:09
Μέλος Ομάδα

αλλά δεν Theres δεν ομιλητής τόσο ...
Old 14 Φεβ 2008, 03:59
Ομάδα Δωρητών

τα ηχητικά σήματα προέρχονται από τη μητρική πλακέτα

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 14 Φεβρουαρίου 2008, 06:16
Μέλος Ομάδα

Ναι το ξέρω προέρχεται από την mobo αλλά το mobo έχει spkr και αλλιώς συνηθίζει κάθε άλλο, αλλά μου ηχεί m8s mobo hasn't έχεις mobo spkr

αν δεν ακούω ότι δεν ηχεί
Old 17 Φεβρουαρίου του 2008, 07:49
Μέλος Ομάδα

Εσείς εισάγετε standoffs σε περίπτωση κατά την εγκατάσταση της μητρικής πλακέτας;
Old 17 Φεβρουαρίου του 2008, 12:51
Μέλος Ομάδα

MAX, θα νομίζει ότι θα είναι ένα πρόβλημα γείωσης. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια κακή ραβδί μνήμης RAM.

@ Robin, ήταν ο φίλος σας Messing με την ΚΟΑ (RTC RAM).
μητρική πλακέτα τι είναι; Δοκιμάστε ένα ραβδί μνήμης RAM ή ανταλλαγής τους. βεβαιωθείτε ότι το συμβούλιο έχει standoffs. θα μπορούσατε επίσης να προσπαθήσετε να αποσυνδέσετε όλες τις συσκευές που Arnt χρειάζονται και να δούμε αν αυτό βοηθάει.
Ίσως να μην είναι καν η οθόνη ή GPU, αλλά θ επίκλισης πραγματικά χωρίς να πει περισσότερες λεπτομέρειες.
Περισσότερες λεπτομέρειες, στη συνέχεια άλλοι μπορεί να βοηθήσει και στο άλμα!
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.