![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| moja drugarica na poslu me je zamolio da pogledamo njegov kompjuter, ali ništa ne dolazi na monitoru kad powered Ive napravio siguran na snagu IDE kablovi su u ive napravio siguran IDE kablovi su bili sigurni u ispravnu HD i optički diskovi su se jumpers set, ali ipak ništa dogoditi se također znam radnih jer fanovi dolaze na računalo kada se to na te GFX kartica radi jer njegov fan hajde, ali mislim da bi to moglo biti HD ali sigurno da wouldnt stop dolaze na ekranu do |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ništa at svi je dolazak na monitoru, ona bi mogla biti Grafička kartica ili Monitor problem.
| |||
| |||
| ne njen def monitor jer je jedan od mojih colleages bi to moglo biti grafičkom karticom, ali sam dobio još jednu havnt pc provjeriti, jer sa svojim PCI e |
|
| |||
| |||
| ja dont thihnk je GFX kartice jer hes pokušali u mobo VGA port kao i ništa ne dolazi do te |
|
| |||
| |||
| Da li na bilo koji beeps čizma gore? |
|
| |||
| |||
| ali ne theres no zvučnika pa ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| beeps su došli iz matične ploče
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Ja znam da dolazi od mobo ali mobo ima spkr kao i inače običaj li čuti bilo koji beeps ali moj m8s mobo hasn't got mobo spkr ako ne i da ne čujem beeps |
|
| |||
| |||
| Jeste li standoffs ubacite u slučaju kada instaliranje matične ploče? |
|
| |||
| |||
| MAX, razmišljaš možda je uzemljenje problem. bi to moglo biti loše drvo ovna. @ Robin, bio je tvoj prijatelj messing s CMOS (RTC ovan). matične ploče što je to? pokušajte staviti jedan od ovna ili swap ih. Provjerite da li je pansion standoffs. možete probati unplugging sve uređaje koji arnt potrebi i vidi da li pomaže. To bi moglo biti ni monitor ili GPU, ali ja stvarno ne mogu reći, bez više detalja. Više detalja, onda drugima mogu uskočiti i pomoći! |