![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| a haverom munkahelyi kérdezte meg, hogy nézd meg a számítógépet, de semmi nem jön ki a monitoron, ha a motoros ive tenni, hogy a hatalom IDE kábel van ive tenni, hogy az IDE kábel, a helyes tett, hogy a HD-és optikai meghajtók az jumperekkel van meg, de még semmi nem jön ki azt is tudom, hogy működik, mert a PC-rajongók gyere bekapcsoláskor és az Gfx kártyával működik, mert a ventilátor gyere, de azt hiszem, ez lehetne a HD, de biztos, hogy akar leállítani a kijelző elkövetkező fel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha semmi nem jön be a monitort, hogy lehet egy grafikus kártya, vagy a monitor probléma.
| |||
| |||
| a def nem a monitort, mert az egyik én kollégák, hogy lehet a grafikus kártya, de van egy másik havnt számítógép ellenőrizze, mert pci e |
|
| |||
| |||
| i dont thihnk ez a kártya, mert Gfx HES próbáltam a mobo VGA port is, és semmi nem jön ki jól |
|
| |||
| |||
| Do you get any sípol a boot up? |
|
| |||
| |||
| nincs ott, de nem úgy, hangszóró ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A sípolás származnak alaplap
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Persze tudom, jön a mobo, de a mobo van SPKR valamint egyébként akkor szokott hallani minden sípol, de a m8s mobo hasn't got mobo SPKR ha nem hallom, hogy nem sípol |
|
| |||
| |||
| Did you standoffs illessze be az esetben, ha a telepítés az alaplap? |
|
| |||
| |||
| MAX, akkor gondoltam, hogy talán egy zátonyra probléma. ez is lehet egy rossz Stick RAM. @ Robin volt a barátja messing a CMOS (RTC ram). milyen alaplap van? Próbálkozzon Stick RAM vagy csere őket. Győződjön meg róla, hogy a tanács úgy standoffs. Ön is próbálja kihúzásával a készülékek Arnt szükség, és ha ez segít. Talán nem is kell a monitort, vagy GPU, de én vidám tényleg mondani nélkül további részletekért. További részleteket, majd mások is ugrik, és segítsen! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Monitor világít, és a számítógép csizma fel, de a monitor nem jelenik meg semmi | mida | Általános fémáru Chat | 1 | 9. június 2009 15:05 |
| Cloning a 3. monitor kettős monitor kártya | Desertfish | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 31. március 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | Általános fémáru Chat | 5 | 20. január 2008 12:21 |
| LCD monitor - A jelenlegi monitor ... | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 5 | 6. október 2006 01:33 |
| Monitor - az érdekelt vásárolni szélesvásznú monitor ... | Kígyó | Általános fémáru Chat | 8 | 26. Szeptember 2006 10:59 |
| Téma eszközök | |
| |