![]() |
|
|
|||
|
|||
|
חבר שלי בעבודה ביקש ממני להסתכל על המחשב שלו, אבל שום דבר לא מגיע למעלה על צג כאשר מופעל על ive בטוח שנעשה את הכוח IDE כבלים נמצאים ive בטוח שנעשה את IDE כבלים ב נכונים בטוח שנעשה את HD ו כוננים אופטיים הן את המגשרים אבל עדיין לא בחר את באה גם אני יודע את העבודה כי המחשב אוהדים קדימה כאשר תפעיל אותו, וגם את כרטיס עובד GFX כי אוהד שלה קדימה, אבל אני חושב שזה יכול להיות HD, אבל זה בוודאי wouldnt להפסיק להציג את הקרובים למעלה
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אם לא כלום הוא עולה על צג, זה יכול להיות כרטיס מסך או צג בעיה.
|
|||
|
|||
|
Def שלה לא לפקח כי את אחד colleages שלי זה יכול להיות כרטיס המסך אבל אני חייב havnt אחר עם המחשב כדי לבדוק את כיוון PCI E
|
|
|
|||
|
|||
|
i dont thihnk זהו GFX כרטיס hes כי ניסו את זה mobo יציאת VGA גם ושום דבר לא מגיע למעלה גם
|
|
|
|||
|
|||
|
האם אתה מקבל בכל אתחול של beeps בבית?
|
|
|
|||
|
|||
|
לא, אבל לא שפת אם theres כך ...
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
beeps את לוח האם בא
|
|
|
|||
|
|||
|
כן אני יודע בא מן mobo אבל mobo יש גם spkr אחרת אתה רגיל לשמוע כל beeps אבל m8s mobo hasn't יש mobo spkr
אם לא, כי אני לא שומע beeps |
|
|
|||
|
|||
|
האם אתה מוסיף לתוך standoffs כך כאשר התקנת לוח האם?
|
|
|
|||
|
|||
|
מקס, אתה חושב שזה יכול להיות בעיה הארקה. זה עלול גם להיות רע המקל של ראם.
@ רובין, היה חבר שלך להתעסק עם cmos (RTC RAM). מה לוח האם הוא זה? אנא נסה אחד מקל זיכרון RAM או להחליף אותם. ודא המנהלים יש standoffs. אתה יכול גם לנסות unplugging כל התקנים הנדרשים arnt ולראות אם זה עוזר. זה יכול להיות גם לא לפקח או GPU, אבל אני באמת צביעות לומר בלי פרטים נוספים. פרטים נוספים, אז אולי לאחרים קפיצה ולסייע!! |