![]() |
|
| |||
| |||
| mans palīgs darbā man lūdza paskatīties uz sava datora, bet nav nekas nāk līdzi kontrolēt, kad darbina ar IVE pārliecinājās jauda IDE kabeļi ir negatīva pārliecinājās ide kabeļus pareizi pārliecinājās HD un optiskie diskdziņi džemperi ir noteikts, bet joprojām nekas pārādās arī es zinu tā darba, jo PC fans nāk par to, kad jūs to ieslēgtu, un arī GFX karti darbojas, jo tā ventilatoru come on, bet es domāju, ka tā varētu būt HD, bet noteikti, ka wouldnt pārtraukt displejs nākamā augšup |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja neko nāk līdzi monitoru, tas varētu būt Graphics Card, vai Monitor problēma.
| |||
| |||
| tās def nevar kontrolēt, jo tās viens no maniem kolēģiem to varētu grafikas karte, bet es havnt got citu pc, lai pārbaudītu ar tāpēc, ka tās pci e |
|
| |||
| |||
| i dont thihnk tas ir GFX karti, jo HES mēģināja to MOBO VGA port, kā arī un nekas pārādās kā arī |
|
| |||
| |||
| Vai Jums ir kāds pīkstieni pie boot up? |
|
| |||
| |||
| nē, bet theres no runātāja tā ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iepïkstas nāk no mātesplatē
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| yeah i know nāk no MOBO bet MOBO ir SPKR, kā arī citādi jūs paradis uzklausīt jebkuru pīkstieni, bet mans m8s MOBO hasn't got MOBO SPKR ja nav, ka es dzirdu ne pīkstieni |
|
| |||
| |||
| Vai tu ievietot standoffs vērā gadījumā, ja instalējot mātesplatē? |
|
| |||
| |||
| MAX, jūs domāšana varētu būt zemējuma problēmas. tas varētu būt slikti stick RAM. @ Robin, bija jūsu draugs messing ar CMOS (RTC RAM). kas mātesplatē ir? izmēģināt vienu stick RAM vai swap ārā. pārliecinieties padome ir standoffs. Jūs varētu arī mēģināt unplugging visas ierīces, kas Arnt vajadzīga un redzēt, ja tas palīdz. Tā var pat nebūt monitoru vai GPU, bet nevaru īsti pateikt bez sīkāku informāciju. Sīkāka informācija, tad citi varētu pieslēgties, un palīdzēt! |