![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| mojej pracy oficer poprosił mnie spojrzeć na jego komputerze, ale nic nie pojawia się na monitorze, gdy włączony ive się, czy kable zasilania ide w ive dokonane czy ide kabli w prawidłowy wykonane czy HD i napędów optycznych zworek są zestaw, ale nadal nic nie wyjdzie również Wiem pracy komputera, ponieważ kibice chodź po włączeniu go, a także karty GFX działa, ponieważ jego fanem spokój, ale myślę, że to może być HD, ale z pewnością, że wouldnt stop wyświetlacza najbliższych w górę |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli w ogóle nic nie idzie się na monitorze, to może być karta graficzna lub monitor problemu.
| |||
| |||
| def jej nie monitoruje, bo jej jeden z moich kolegów to może być karta graficzna, ale i havnt ma innego komputera, aby sprawdzić z powodu jej PCI E |
|
| |||
| |||
| i dont thihnk to GFX karty ponieważ hes próbowała go w Mobo VGA oraz port i nic nie wyjdzie, jak również |
|
| |||
| |||
| Czy masz jakiekolwiek sygnały na rozruchu? |
|
| |||
| |||
| theres no ale nie tak głośnika ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na sygnały pochodzące z płyty głównej
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Tak wiem, pochodzi z Mobo ale Mobo ma spkr oraz razie wont usłyszeć wszelkie sygnały, ale mój m8s Mobo hasn't got Mobo spkr jeśli nie, że nie słyszę dźwięki |
|
| |||
| |||
| Czy wstawić standoffs w przypadku instalacji płyty głównej? |
|
| |||
| |||
| MAX, myślisz może być uziemiającym problemu. może to być również źle trzymać RAM. @ Robin był twoim przyjacielem messing z WOR (RTC RAM). płyty głównej, co to jest? wypróbować jedno drewno barana lub zamieniać je. upewnij się, że zarząd ma standoffs. Można również spróbować odłączenie wszystkich urządzeń Arnt potrzebne i sprawdzić, czy pomaga. To może nie być nawet monitora lub GPU, ale i cant really tell bez więcej szczegółów. Więcej szczegółów, a następnie inni mogą skok i pomóc! |
![]() |
|
| Zakładki |