![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| моја другарица на послу ме је замолио да погледамо његов компјутер, али ништа не долази на монитору кад поуеред Иве направљен сигуран на снагу ИДЕ каблови су у иве направљен сигуран ИДЕ каблови су били сигурни у исправну ХД и оптички дискови су се јумперс сет, али ипак ништа догодити се такође знам радних јер фанови долазе на рачунар када се то на те ГФКС картица ради јер његов фан хајде, али мислим да би то могло бити ХД али сигурно да уоулднт стоп долазе на екрану до |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако ништа ат сви је долазак на монитору, она би могла бити Графичка картица или Монитор проблем.
| |||
| |||
| не њен деф монитор јер је један од мојих цоллеагес би то могло бити графичком картицом, али сам добио још једну хавнт пц проверити, јер са својим ПЦИ е |
|
| |||
| |||
| ја донт тхихнк је ГФКС картице јер хес покушали у мобо ВГА порт као и ништа не долази до те |
|
| |||
| |||
| Да ли на било који беепс чизма сеттле? |
|
| |||
| |||
| али не Тхереса но звучника па ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| беепс су дошли из матичне плоче
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Ја знам да долази од мобо али мобо има спкр као и иначе обичај ли чути било који беепс али мој м8с мобо хасн'т гот мобо спкр ако не и да не чујем беепс |
|
| |||
| |||
| Јесте ли стандоффс убаците у случају када инсталирање матичне плоче? |
|
| |||
| |||
| МАКС, размишљаш можда је уземљење проблем. би то могло бити лоше дрво овна. @ Робин, био је твој пријатељ мессинг са ЦМОС (РТЦ ован). матичне плоче што је то? покушајте ставити један од овна или суап их. Проверите да ли је пансион стандоффс. можете пробати унплуггинг све уређаје који арнт потреби и види да ли помаже. То би могло да буде ни монитор или ГПУ, али ја стварно не могу рећи, без више детаља. Више детаља, онда другима могу ускочити и помоћи! |