![]() |
|
| |||
| |||
| İş yerinde benim dostum kendi bilgisayarını bak, ama benden hiçbir şey monitör zaman açık kadar gelir ive yapılan güç IDE Kablo emin ive yapılan emin olarak IDE kabloları doğru yaptığınız HD ve optik sürücüleri jumper'ların emin çünkü hayranıyım hadi ama hala birşey ayarlamak kadar da ben gelince onun çalışma çünkü PC hayranları zaman ve de Gfx kartı açmak hadi biliyorum çalışır, ama bu HD ama kesinlikle bu ekran geliyor durdurmak wouldnt olabilir yukarı |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hiçbir şey Eğer monitörde, bir Grafik Kartı veya Monitör sorun olabilir kadar geliyor.
| |||
| |||
| kendi def yazmaktır değil izlemek çünkü Meslektaşlarınız kendi geldi ben havnt başka bir kontrol etmek için bilgisayar var grafik kartı ama olabilir çünkü PCI E |
|
| |||
| |||
| I dont bu Gfx kartı nedeniyle HES için mobo VGA portu de denedim ve başka bir şey değildir thihnk kadar iyi geliyor |
|
| |||
| |||
| Önyükleme kadar herhangi bir bip sesi duyulur alır mıyım? |
|
| |||
| |||
| Hayır ama çok hayır hoparlör Theres ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bir bip sesi duyulur, anakart geliyor
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| evet bildiğim mobo, ancak gelir de başka, ama herhangi bir bip sesi duyulur duymak benim m8s mobo hasn't mobo spkr var alışmış olan mobo bir spkr var değilse i hiç bip sesi duyulur duymak |
|
| |||
| |||
| Bu durumda da anakart yükleme konusunda standoffs eklemek mi? |
|
| |||
| |||
| MAX, bunu bir topraklama sorunu olabilir düşünüyorum. Ayrıca RAM kötü bir sopa olabilir. @ Robin, arkadaşınız CMOS (RTC RAM) karıştırmasını oldu. hangi anakart bu? bir RAM sopa veya onları takas deneyin. emin pano standoffs vardır. Ayrıca tüm cihazlar bu arnt gerekli ve eğer göreceğiz prizden çekmeden deneyebilirsiniz. Hatta monitör veya GPU olmayabilir, ama çok daha fazla ayrıntı olmadan söylemek cant. Daha ayrıntılı bilgi daha sonra diğer atlamak olabilir ve yardım! |
![]() |
|
| Bookmarks |