![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| моя подруга на роботі попросив мене поглянути на свій комп'ютер, але нічого не з'являється на екрані при включенні харчування Ive переконався, силові кабелі IDE знаходяться в Ive переконався IDE кабелі в правильній переконався HD і оптичних дисках перемички встановлені, але все одно нічого не з'являється і я знаю його роботи, тому що комп'ютер фани приходять, коли ви увімкніть його, а також карти GFX робіт, оскільки його вентилятор прийшов, але я думаю, що це може бути HD, але вірно, що Wouldnt заборонити відображення найближчі вгору |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо нічого не йде вгору на моніторі, це може бути відеокарта або проблема монітора.
| |||
| |||
| Def своєї не контролювати, оскільки його одним з моїх колег це може бути графічної карти, але я отримав havnt іншого комп'ютера, щоб перевірити, оскільки її з PCI E |
|
| |||
| |||
| I Dont thihnk це картка GFX тому ГЕС спробував його в порту VGA-плат, а також і нічого не з'являється, а |
|
| |||
| |||
| Ви отримаєте сигнал на будь-якому завантаженні? |
|
| |||
| |||
| Ні, але не оратора Theres So ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| сигнал прийшов від материнської плати
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Так, я знаю відбувається з плат, а материнська плата має SPKR, а в іншому випадку ви звичай чути сигнал, але мій m8s hasn't плат отримали плат SPKR якщо ні, що я не чую гудок |
|
| |||
| |||
| Ти вставити протистояння у випадку, коли установка материнської плати? |
|
| |||
| |||
| MAX, ви думаєте це може бути проблема заземлення. Також це може бути палицею про погану пам'яті. @ Робін, був твоїм другом дурнем з CMOS (RTC RAM). Яка материнська плата це? Спробуйте Stick оперативної пам'яті і своп їх. Переконайтеся, що на платі є протистояння. Можна також Спробуйте вимкнути всі пристрої, які необхідні Arnt і подивіться, чи допоможе це. Він не може навіть контролювати або ГПУ, але я нахиляє дійсно сказати без більш докладної інформації. Більш детальна інформація, то інші можуть стрибати і допомогти! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Горить монітор і комп'ютер завантажується, але монітор не показує нічого | Mida | Генеральний обладнання чат | 1 | 9 червня 2009 15:05 |
| Клонування 3 монітори Подвійна плата управління | Desertfish | Графічні карти & Монітори | 7 | 31 березня 2008 12:43 |
| Монітор | fuzzylady | Генеральний обладнання чат | 5 | 20 січня 2008 12:21 |
| РК-монітор - Ваш поточний контроль ... | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 5 | 6 жовтня 2006 01:33 |
| Монітор - зацікавлені купувати широкий монітор ... | Змії | Генеральний обладнання чат | 8 | 26 вересня 2006 10:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |