menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

NTLDR chybějící-help

Reply

Thread Nástroje
Old 12. Září 2007, 11:13
Nový člen skupiny

Default NTLDR chybějící-help

Ahoj kluci,

Mám nový pevný disk, který byl původně otrokem mých 80GB pevný disk.
Na nový pevný disk, když jsem zkusit boot z ní je napsáno "NTLDR" chybí.
I can't boot z CD. Nemůžu se dostat do konzole pro zotavení.

Ví někdo, jak mohu vyřešit tak, že se mohu nainstalovat novou kopii Windows XP na nový pevný disk.

Díky.
Old 12. Září 2007, 11:16
Moderátor skupiny

Nikdy jsem musel odstranit potíže, ale Microsoft má podporu článek o něm.
http://support.microsoft.com/kb/318728

Old 12. Září 2007, 11:20
Nový člen skupiny

Okno pro řešení fungovat, jen když může i zavedení systému z CD a dostat se do konzoly pro zotavení, který i tak není.
Old 13. Září 2007, 10:06
Dárce Skupina

Je kruhového objezdu cesta zavádění z pevného disku, kde si vytvoříte dosovou že je bootovací, kopie Windows na CD a poté spustit instalační program po restartu, ale budete muset boot z DOS diskety pro toto, nebo umístit HDD do jiného PC.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Chybějící NTLDR Windows 2003 pmcg03 Operační systémy Windows 1 4. června 2009 11:50
NTLDR nenalezen zpráva při napájení z pitoyauco Operační systémy Windows 5 14. března 2009 17:38
NTLDR chybí zpráva o spuštění julez Operační systémy Windows 3 6. května 2008 04:30
NTLDR chybí, nebude naběhnout? Jack06 Operační systémy Windows 7 20 dubna 2008 11:28
NTLDR nenalezen! pernellwhittaker Operační systémy Windows 3 26. Září 2007 09:42
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.