![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Mám nový pevný disk, který byl původně otrokem mých 80GB pevný disk. Na nový pevný disk, když jsem zkusit boot z ní je napsáno "NTLDR" chybí. I can't boot z CD. Nemůžu se dostat do konzole pro zotavení. Ví někdo, jak mohu vyřešit tak, že se mohu nainstalovat novou kopii Windows XP na nový pevný disk. Díky. |
|
| |||
| |||
| Nikdy jsem musel odstranit potíže, ale Microsoft má podporu článek o něm. http://support.microsoft.com/kb/318728 |
|
| |||
| |||
| Okno pro řešení fungovat, jen když může i zavedení systému z CD a dostat se do konzoly pro zotavení, který i tak není. |
|
| |||
| |||
| Je kruhového objezdu cesta zavádění z pevného disku, kde si vytvoříte dosovou že je bootovací, kopie Windows na CD a poté spustit instalační program po restartu, ale budete muset boot z DOS diskety pro toto, nebo umístit HDD do jiného PC. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chybějící NTLDR Windows 2003 | pmcg03 | Operační systémy Windows | 1 | 4. června 2009 11:50 |
| NTLDR nenalezen zpráva při napájení z | pitoyauco | Operační systémy Windows | 5 | 14. března 2009 17:38 |
| NTLDR chybí zpráva o spuštění | julez | Operační systémy Windows | 3 | 6. května 2008 04:30 |
| NTLDR chybí, nebude naběhnout? | Jack06 | Operační systémy Windows | 7 | 20 dubna 2008 11:28 |
| NTLDR nenalezen! | pernellwhittaker | Operační systémy Windows | 3 | 26. Září 2007 09:42 |
| Thread Nástroje | |
| |