manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

NTLDR missing-help

Reply

Thread Tools
Old 12. Ruj 2007, 11:13
Novi član grupe

Default NTLDR missing-help

Hi momački,

Imam novu harddrive, koji je prvobitno rob mome 80gb harddrive.
Na novom harddrive, našto JA pokušati čizma iz nje piše "NTLDR" nedostaje.
Ne mogu čizma iz CD-a. Ne mogu pristupiti konzolu za oporavak.

Se bilo tko znati kako Ja mogu škripac ovaj, tako da ne mogu instalirati novu kopiju WinXP na novom harddrive.

Hvala.
Old 12. Ruj 2007, 11:16
Moderator / ica grupe

Nikad nisam morao otkloniti ga, ali Microsoft je potpora članak o njoj.
http://support.microsoft.com/kb/318728

Old 12. Ruj 2007, 11:20
Novi član grupe

prozora rješenja raditi samo ako ja mogu čizma iz CD-a i ući u recovery konzolu, što ja ne mogu.
Old 13. Ruj 2007, 10:06
Donatorska Grupa

Tu je i zaobilazan način booting from HDD kojoj ste stvorili DOS particiji koja je bootable, kopija Windows CD-a na njega i zatim pokrenite instalacijski postupak ponovne inicijalizacije operacijskog sust nakon, ali ti bi trebao čizma from DOS disketu za to, ili stavite HDD na drugi PC.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
NTLDR Missing in Windows 2003 pmcg03 Windows Operating Systems 1 4. lipnja 2009 11:50
Nedostaje NTLDR poruka kada napajanje na pitoyauco Windows Operating Systems 5 14. ožujak 2009 17:38
NTLDR missing poruku o pokretanju julez Windows Operating Systems 3 6. svibanj 2008 04:30
NTLDR Missing, neće čizma gore?! Jack06 Windows Operating Systems 7 20. travanj 2008 11:28
NTLDR nedostaje! pernellwhittaker Windows Operating Systems 3 26. Ruj 2007 09:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.