![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, Imam novu harddrive, koji je prvobitno rob mome 80gb harddrive. Na novom harddrive, našto JA pokušati čizma iz nje piše "NTLDR" nedostaje. Ne mogu čizma iz CD-a. Ne mogu pristupiti konzolu za oporavak. Se bilo tko znati kako Ja mogu škripac ovaj, tako da ne mogu instalirati novu kopiju WinXP na novom harddrive. Hvala. |
|
| |||
| |||
| Nikad nisam morao otkloniti ga, ali Microsoft je potpora članak o njoj. http://support.microsoft.com/kb/318728 |
|
| |||
| |||
| prozora rješenja raditi samo ako ja mogu čizma iz CD-a i ući u recovery konzolu, što ja ne mogu. |
|
| |||
| |||
| Tu je i zaobilazan način booting from HDD kojoj ste stvorili DOS particiji koja je bootable, kopija Windows CD-a na njega i zatim pokrenite instalacijski postupak ponovne inicijalizacije operacijskog sust nakon, ali ti bi trebao čizma from DOS disketu za to, ili stavite HDD na drugi PC. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| NTLDR Missing in Windows 2003 | pmcg03 | Windows Operating Systems | 1 | 4. lipnja 2009 11:50 |
| Nedostaje NTLDR poruka kada napajanje na | pitoyauco | Windows Operating Systems | 5 | 14. ožujak 2009 17:38 |
| NTLDR missing poruku o pokretanju | julez | Windows Operating Systems | 3 | 6. svibanj 2008 04:30 |
| NTLDR Missing, neće čizma gore?! | Jack06 | Windows Operating Systems | 7 | 20. travanj 2008 11:28 |
| NTLDR nedostaje! | pernellwhittaker | Windows Operating Systems | 3 | 26. Ruj 2007 09:42 |
| Thread Tools | |
| |