![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, יש לי harddrive חדש, אשר היה במקור שפחה harddrive 80gb שלי. ב harddrive החדש, כאשר אני מנסה לאתחל ממנו זה אומר "" הקובץ NTLDR חסר. אני לא יכול לבצע אתחול מהתקליטור. אני לא יכול לקבל גישה למסוף השחזור. האם מישהו יודע איך אני יכול לתקן את זה, כך שאני יכול להתקין עותק חדש של WinXP על harddrive החדש. תודה. |
|
| |||
| |||
| מעולם לא היה לי לפתור את זה אבל יש מאמר של מיקרוסופט תמיכה על זה. http://support.microsoft.com/kb/318728 |
|
| |||
| |||
| החלון של פתרונות לעבוד רק אם אני יכול לבצע אתחול מהתקליטור ולהיכנס למסוף השחזור, אשר אני לא יכול. |
|
| |||
| |||
| יש דרך עקיפה של באתחול מן HDD איפה אתה ליצור מחיצה DOS אשר ניתנת לאתחול, להעתיק את התקליטור של Windows על אותו ולאחר מכן הפעל את תוכנית ההתקנה אחרי האתחול, אבל אתה תצטרך לאתחל מתוך DOS תקליטונים בשביל זה, או את HDD לתוך מחשב אחר. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| NTLDR חסר ב-Windows 2003 | pmcg03 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 4th יוני 2009 11:50 |
| NTLDR חסר כאשר ההודעה על powering | pitoyauco | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 14th מרץ 2009 17:38 |
| NTLDR חסר הודעה על ההפעלה | julez | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 6 מאי 2008 04:30 |
| NTLDR חסר, האתחול לא יהיה המצב?! | Jack06 | מערכות ההפעלה Windows | 7 | ה -20 לאפריל 2008 11:28 |
| NTLDR חסר! | pernellwhittaker | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 26 ספטמבר 2007 09:42 |
| שרשרת כלים | |
| |