mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

NTLDR trūksta-help

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 12, 2007, 11:13
Naujas Narys

Default NTLDR trūksta-help

Hi guys,

Turiu naują diską, kuris iš pradžių buvo vergais mano 80gb diską.
Apie naują diską, kai bandau paleisti iš to jis sako: "NTLDR" nėra.
I can't boot from CD. Aš negaliu patekti atkūrimo konsolę.

Ar kas nors žino kaip galėčiau tai pataisyti taip, kad aš galiu įdiegti naują kopiją WinXP į naują diską.

Ačiū.
Old Rugsėjis 12, 2007, 11:16
Moderatorius Grupė

Aš niekada išspręsti, tačiau "Microsoft" parama straipsnis apie tai.
http://support.microsoft.com/kb/318728

Old Rugsėjis 12, 2007, 11:20
Naujas Narys

langai sprendimus tik tada, kai galiu boot from CD ir patekti į atkūrimo konsolę, kurią aš negaliu.
Old Rugsėjis 13, 2007, 10:06
Donorų grupės

Yra apsukom ir atsisiuntimas iš HDD, jei kuriate DOS skirsnyje, kad būtų bootable, kopijuoti CD su Windows ant jo ir tada paleisti po perkrovimo montuotojas, bet jums reikės parsisiųsti iš DOS diskelio tai, ar pateikti HDD į kitą kompiuterį.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Trūksta NTLDR Windows 2003 pmcg03 Windows "operacinės sistemos 1 4 birželis 2009 11:50
NTLDR is missing pranešimą, kai guli ant pitoyauco Windows "operacinės sistemos 5 Kovas 14, 2009 17:38
NTLDR trūksta pranešimą paleidus julez Windows "operacinės sistemos 3 6 gegužė 2008 04:30
Trūksta NTLDR, bus ne boot up?! Jack06 Windows "operacinės sistemos 7 Balandis 20, 2008 11:28
NTLDR is missing! pernellwhittaker Windows "operacinės sistemos 3 26 rugsėjis 2007 09:42
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.