![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, У мене новий жорсткий диск, який спочатку був рабом моїм 80gb жорсткий диск. На новому вінчестері, коли я намагаюся завантажитися з нього він каже: "NTLDR" відсутня. Я не можу завантажитися з компакт-диска. Я не можу отримати доступ до консолі відновлення. Хто-небудь знає, як я можу це виправити, щоб я міг встановити нову копію WinXP на новий жорсткий диск. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Я ніколи не усунення, але Microsoft є стаття про підтримку його. http://support.microsoft.com/kb/318728 |
|
| |||
| |||
| Рішення вікна працюють тільки, якщо я можу завантажитися з CD і потрапити в консоль відновлення, які я не можу. |
|
| |||
| |||
| Існує обхідним шляхом завантаження з жорсткого диска, де вам створити розділ DOS, що для завантаження, копіювання компакт-диска Windows на нього, а потім запустіть програму установки після перезавантаження, але ви повинні завантажитися з DOS дискети для цього, або поставити Жорсткий диск на іншому ПК. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| NTLDR відсутній в Windows 2003 | pmcg03 | Операційні системи Windows | 1 | 4 червня 2009 11:50 |
| NTLDR немає повідомлення при включенні харчування | pitoyauco | Операційні системи Windows | 5 | 14 березня 2009 17:38 |
| NTLDR немає повідомлення про запуск | Julez | Операційні системи Windows | 3 | 6 травня 2008 04:30 |
| NTLDR відсутній, буде неможливо завантажитися!? | Jack06 | Операційні системи Windows | 7 | 20 квітня 2008 11:28 |
| NTLDR Is Missing!! | pernellwhittaker | Операційні системи Windows | 3 | 26 вересня 2007 09:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |