менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

NTLDR відсутній-Help

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 вересня 2007, 11:13
Нові члени групи

Default NTLDR відсутній-Help

Привіт хлопці,

У мене новий жорсткий диск, який спочатку був рабом моїм 80gb жорсткий диск.
На новому вінчестері, коли я намагаюся завантажитися з нього він каже: "NTLDR" відсутня.
Я не можу завантажитися з компакт-диска. Я не можу отримати доступ до консолі відновлення.

Хто-небудь знає, як я можу це виправити, щоб я міг встановити нову копію WinXP на новий жорсткий диск.

Спасибо.
Old 12 вересня 2007, 11:16
Модератор групи

Я ніколи не усунення, але Microsoft є стаття про підтримку його.
http://support.microsoft.com/kb/318728

Old 12 вересня 2007, 11:20
Нові члени групи

Рішення вікна працюють тільки, якщо я можу завантажитися з CD і потрапити в консоль відновлення, які я не можу.
Old 13 вересня 2007, 10:06
Донор групи

Існує обхідним шляхом завантаження з жорсткого диска, де вам створити розділ DOS, що для завантаження, копіювання компакт-диска Windows на нього, а потім запустіть програму установки після перезавантаження, але ви повинні завантажитися з DOS дискети для цього, або поставити Жорсткий диск на іншому ПК.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
NTLDR відсутній в Windows 2003 pmcg03 Операційні системи Windows 1 4 червня 2009 11:50
NTLDR немає повідомлення при включенні харчування pitoyauco Операційні системи Windows 5 14 березня 2009 17:38
NTLDR немає повідомлення про запуск Julez Операційні системи Windows 3 6 травня 2008 04:30
NTLDR відсутній, буде неможливо завантажитися!? Jack06 Операційні системи Windows 7 20 квітня 2008 11:28
NTLDR Is Missing!! pernellwhittaker Операційні системи Windows 3 26 вересня 2007 09:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.