menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Nvidia nebo ATI

Reply

Thread Nástroje
Old 22. října 2006, 13:25
Člen Skupina

Dlouho jsem se diskutovalo, zda chce jít s Nvidia nebo ATI. Přestože Nvidia je větší společnosti, mám pocit, že ATI je na vzestupu. Nvidia Jak se zdá být přijata jako standrad požadavky pro hry a kolem herní komunity, jsem šel s Nvidia nyní.
Old 23. října 2006, 02:10
Člen Skupina

Jejich skok oneanother žábu. ATI má nejlepší grafické karty Nvidia se pak mají nejlepší. Nejsem si jistý co nejlepší kartu pro PCI E hned, ale v listopadu Nvidia Series 8 karta bude daleko silnější, než jakékoli ATI kartu. Bude v příštím roce, kdy má karta ATI soutěžit s ním. I hůl s Nvidi jako ATI pohonů bylo známo, že mají problémy s mým 3D software Softimage XSI. ATI se spojil s AMD tak, že řešení by mělo umožnit jim, aby se mnohem lepší procesor a CPU v příštích letech.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.