![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam dugo raspravljalo da li će se ići sa Nvidia i ATI. Iako Nvidia je veće poduzeće, osjećam da ATI je u porastu. Kao Nvidia čini se da je više prihvaćena kao standrad zahtjevima za igre i oko gaming zajednice, otišao sam sa Nvidia za sada. |
|
| |||
| |||
| Oni prijestupni oneanother žaba. ATI su najbolje grafičke kartice Nvidia out tada su najbolje. Im 'ne siguran što je najbolja kartica za PCI E sad, nego u studenom na Nvidia kartice serije 8 će biti daleko više od bilo koje moćna ATI karticu. To će biti iduće godine, kada ima ATI karticu se natjecati s njom. I stick sa Nvidi kako ATI diskovi su poznati da imaju problema sa svojim 3D software Softimage XSI. ATI sa AMD pridružile su tako da bi trebalo dopustiti im posao učiniti daleko bolji procesor i CPU u narednih nekoliko godina. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nvidia Control Panel mrzi Nvidia kartica? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitors | 0 | 25. studeni 2008 01:42 |
| Fizika za svakoga! (nVidia 177,83) | Carbon | Graphics Cards & Monitors | 6 | 21. kolovoz 2008 18:57 |
| Ati vs nvidia | deeajz | Graphics Cards & Monitors | 3 | 29. prosinac 2007 18:15 |
| NVidia driveri Pomoć | Jake2392 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 13. Ruj 2007 10:27 |
| V ATI Nvidia | alex | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. kolovoz 2007 12:34 |
| Thread Tools | |
| |