kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Nvidia és az ATI

Reply

Téma eszközök
Old Október 22 2006, 13:25
Csoport tagja

Default Nvidia és az ATI

Én már régóta vitatják, hogy megyek Nvidia és az ATI. Bár az Nvidia egy nagy társaság, úgy érzem, hogy az ATI is emelkedik. Mint Nvidia inkább elfogadott standrad követelményei játékok és a szerencsejáték-közösség köré, bementem az Nvidia most.
Old Október 23 2006, 02:10
Csoport tagja

Default Nvidia és az ATI

Ezek bakugrás oneanother. ATI a legjobb grafikus kártyát, akkor Nvidia a legjobb. Nem tudom, mi a legjobb kártya PCI-E, de most az Nvidia sorozat november 8-kártya lesz sokkal erősebb, mint bármilyen ATI kártyával. Ez lesz a következő évben, amikor az ATI kártya versenyezni vele. Én ragaszkodom a Nvidi mint ATI meghajtó már ismert, hogy a problémákat a saját 3D-s szoftverek Softimage XSI. ATI csatlakozott az AMD, hogy foglalkozni kell tenni számukra, hogy egy sokkal jobb CPU processzor és a következő néhány évben.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.