menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Nvidia alebo ATI

Reply

Thread Tools
Old 22. októbra 2006, 13:25
Člen Skupina

Default Nvidia alebo ATI

Dlho som sa diskutovalo, či chce ísť s Nvidia alebo ATI. Hoci Nvidia je väčšie spoločnosti, mám pocit, že ATI je na vzostupe. Nvidia Ako sa zdá byť prijatá ako Standrad požiadavky pre hry a okolo hernej komunity, som išiel s Nvidia teraz.
Old 23. októbra 2006, 02:10
Člen Skupina

Default Nvidia alebo ATI

Ich skok oneanother žabu. ATI má najlepšie grafické karty Nvidia sa potom majú najlepšie. Nie som si istý čo najlepšie kartu pre PCI E hned, ale v novembri Nvidia Series 8 karta bude ďaleko silnejší, než akékoľvek ATI kartu. Bude v budúcom roku, kedy má karta ATI súťažiť s ním. I palicu s Nvida ako ATI pohonov bolo známe, že majú problémy s mojím 3D softvér Softimage XSI. ATI sa spojil s AMD tak, že riešenie by malo umožniť im, aby sa oveľa lepší procesor a CPU v najbližších rokoch.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nvidia Ovládací panel Hates karta Nvidia? CodeFreakC Graphics Cards & Monitory 0 25. novembra 2008 01:42
Fyzika pre každého! (nVidia 177.83) Carbon Graphics Cards & Monitory 6 21. august 2008 18:57
Ati vs nvidia deeajz Graphics Cards & Monitory 3 29. decembra 2007 18:15
NVidia ovládače Pomoc Jake2392 Graphics Cards & Monitory 2 13. September 2007 10:27
ATI proti Nvidia alex Graphics Cards & Monitory 1 10. august 2007 12:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.