![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dlho som sa diskutovalo, či chce ísť s Nvidia alebo ATI. Hoci Nvidia je väčšie spoločnosti, mám pocit, že ATI je na vzostupe. Nvidia Ako sa zdá byť prijatá ako Standrad požiadavky pre hry a okolo hernej komunity, som išiel s Nvidia teraz. |
|
| |||
| |||
| Ich skok oneanother žabu. ATI má najlepšie grafické karty Nvidia sa potom majú najlepšie. Nie som si istý čo najlepšie kartu pre PCI E hned, ale v novembri Nvidia Series 8 karta bude ďaleko silnejší, než akékoľvek ATI kartu. Bude v budúcom roku, kedy má karta ATI súťažiť s ním. I palicu s Nvida ako ATI pohonov bolo známe, že majú problémy s mojím 3D softvér Softimage XSI. ATI sa spojil s AMD tak, že riešenie by malo umožniť im, aby sa oveľa lepší procesor a CPU v najbližších rokoch. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nvidia Ovládací panel Hates karta Nvidia? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 0 | 25. novembra 2008 01:42 |
| Fyzika pre každého! (nVidia 177.83) | Carbon | Graphics Cards & Monitory | 6 | 21. august 2008 18:57 |
| Ati vs nvidia | deeajz | Graphics Cards & Monitory | 3 | 29. decembra 2007 18:15 |
| NVidia ovládače Pomoc | Jake2392 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 13. September 2007 10:27 |
| ATI proti Nvidia | alex | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. august 2007 12:34 |
| Thread Tools | |
| |