мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

НВИДИА или АТИ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. октобар 2006, 13:25
Мембер Гроуп

Default НВИДИА или АТИ

Ја сам дуго расправљало да ли ће се ићи са НВИДИА и АТИ. Иако НВИДИА је веће предузеће, осећам да АТИ је у порасту. Као НВИДИА чини се да је више прихваћена као стандрад захтевима за игре и око гаминг заједнице, отишао сам са НВИДИА за сада.
Old 23. октобар 2006, 02:10
Мембер Гроуп

Default НВИДИА или АТИ

Они преступна онеанотхер жаба. АТИ су најбоље графичке картице НВИДИА оут тада су најбоље. Им 'не сигуран шта је најбоља картица за ПЦИ Е сад, него у новембру на НВИДИА картице серије 8 ће бити далеко више од било које моћна АТИ картицу. То ће бити идуће године, када има АТИ картицу се такмичити са њом. И стицк са Нвиди како АТИ дискови су познати да имају проблема са својим 3Д софтуаре Софтимаге КССИ. АТИ са АМД придружиле су тако да би требало допустити им посао учинити далеко бољи процесор и ЦПУ у наредних неколико година.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
НВИДИА Цонтрол Панел мрзи НВИДИА картица? ЦодеФреакЦ Грапхицс Цардс & Мониторс 0 25 новембар 2008 01:42
Физика за свакога! (НВИДИА 177,83) Царбон Грапхицс Цардс & Мониторс 6 21 аугуст 2008 18:57
Ати вс НВИДИА дееајз Грапхицс Цардс & Мониторс 3 29 децембар 2007 18:15
НВИДИА дривер Помоћ Јаке2392 Грапхицс Цардс & Мониторс 2 13. сеп 2007 10:27
В АТИ НВИДИА алекс Грапхицс Цардс & Мониторс 1 10 аугуст 2007 12:34
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц