![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам дуго расправљало да ли ће се ићи са НВИДИА и АТИ. Иако НВИДИА је веће предузеће, осећам да АТИ је у порасту. Као НВИДИА чини се да је више прихваћена као стандрад захтевима за игре и око гаминг заједнице, отишао сам са НВИДИА за сада. |
|
| |||
| |||
| Они преступна онеанотхер жаба. АТИ су најбоље графичке картице НВИДИА оут тада су најбоље. Им 'не сигуран шта је најбоља картица за ПЦИ Е сад, него у новембру на НВИДИА картице серије 8 ће бити далеко више од било које моћна АТИ картицу. То ће бити идуће године, када има АТИ картицу се такмичити са њом. И стицк са Нвиди како АТИ дискови су познати да имају проблема са својим 3Д софтуаре Софтимаге КССИ. АТИ са АМД придружиле су тако да би требало допустити им посао учинити далеко бољи процесор и ЦПУ у наредних неколико година. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| НВИДИА Цонтрол Панел мрзи НВИДИА картица? | ЦодеФреакЦ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 0 | 25 новембар 2008 01:42 |
| Физика за свакога! (НВИДИА 177,83) | Царбон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 21 аугуст 2008 18:57 |
| Ати вс НВИДИА | дееајз | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 29 децембар 2007 18:15 |
| НВИДИА дривер Помоћ | Јаке2392 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 13. сеп 2007 10:27 |
| В АТИ НВИДИА | алекс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 10 аугуст 2007 12:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |