![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я вже давно обговорювали, чи йти Завдяки NVIDIA або ATI. Хоча Nvidia є великою компанією, що я відчуваю, що ATI знаходиться на підйомі. Як Nvidia представляється більш standrad прийнята як вимоги для ігор і усього ігрового співтовариства, я пішов з Nvidia зараз. |
|
| |||
| |||
| Завантажити жаба oneanother. ATI мають кращі з графічних карт Nvidia тобто найкраще. Я не впевнений, Whats кращі карти для PCI E прямо зараз, але в листопаді NVIDIA Series 8 картка буде набагато більш потужним, ніж будь-який карти ATI. Це буде в наступному році, коли ATI є картка з ними конкурувати. Я дотримуюся з Nvidi як ATI диски, як відомо, є проблеми з програмним забезпеченням 3D Softimage XSI. ATI приєдналися до AMD так що справа повинна дозволити їм зробити набагато краще, процесор і процесор у найближчі кілька років. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| NVIDIA Control Panel Hates карт Nvidia? | CodeFreakC | Графічні карти & Монітори | 0 | 25 листопада 2008 01:42 |
| Фізика для всіх! (NVidia 177,83) | Вуглець | Графічні карти & Монітори | 6 | 21 серпня 2008 18:57 |
| Ati проти NVIDIA | deeajz | Графічні карти & Монітори | 3 | 29 грудня 2007 18:15 |
| Допомога драйверів NVIDIA | Jake2392 | Графічні карти & Монітори | 2 | 13 вересня 2007 10:27 |
| У ATI Nvidia | Alex | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 серпня 2007 12:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |