![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Για να δημοσιεύσετε αποτελέσματα σας θα πρέπει να κατεβάσετε, 3DMark 2001 SE οικοδομήσει 330, 3DMark06 v110 Basic Edition και τα σημεία αναφοράς για την εκτέλεση του προεπιλογή ρυθμίσεις και να τοποθετήσει ένα στιγμιότυπα των αποτελεσμάτων σας Απλά έχω 1232132876916 γραπτώς στο 3dmark είναι δεν έγκυρο αποτέλεσμα Θα πρέπει να δείχνουν μια εικόνα ως απόδειξη, όπως αυτή Νέα +++++++++++++ Συνολικά Bench ΕΔΩ+++++++++++++![]() ![]() Ή αυτό με 3DMark06 ![]() Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τα δύο προγράμματα για να λάβουν μέρος, μόνο που ποτέ αυτό που θέλετε να Απολαύστε το και να αναβαθμίδα για την No.1 θέση στην CJ της ![]() Ένα άλλο νήμα έχει δημιουργηθεί μόνο με διαγράμματα, έτσι ώστε να μην προκαλεί σύγχυση Για να δείτε γραφικές κλικ Εδώ Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες μη διστάσετε να ζητήσετε ![]()
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι κάνει αυτό το σημείο αναφοράς;
| |||
| |||
| Κάντε κλικ παραπάνω και θα σας πω
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Εδώ είναι το αποτέλεσμα στο 3DMark01, αφού δεν υπάρχουν άλλες εγγραφές, θα πρέπει πρώτα για την ώρα, μέχρι μερικές C2D/8800 μέλη πάγκο lol Θα τρέχει 3DMark06 αργότερα σήμερα το βράδυ Γραφικές έρχονται σύντομα
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κάτι δικό μου τώρα, αν πάρετε το κατουρήσω Θα απαγόρευση ya!
| |||
| |||
| Τι ρυθμίσεις πρέπει να χρησιμοποιείτε; Προκαθορισμένος ok; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| Ναι προεπιλογή μόνο
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εδώ είναι το δικό μου.
| |||
| |||
| Ω καλά εκεί πηγαίνει πρώτα